MULBERRY l coffee & smoothies

Jūrmalas parks, Liepaja, Latvia     Coffee Shop, Smoothie & Juice Bar


Mes piedāvājam gardu illy kafiju, svaigi spiestas sulas un atsvaidzinošus veselīgus augļu smūtijus. Rūpējamies par cilvēkiem ar alerģijām - piedāvājam dažādas atlernatīvas! Esam draudzīgi pret bērniem! :) Pa ceļam riteņbraucējiem, sportistiem un jaunajiem vecākiem, kuri pārvietojas pa velo celiņu, kā arī visiem, kuri apmeklē Liepājas pludmali. Vieta kas noteikti jāapmeklē, ja plānojat savu vasaras atpūtu Liepājā! We offer a delicious illy coffee, fresh juices and refreshing healthy fruit smoothies. We care for people with allergies - offer a variety of alter...






Oishii Sushi Liepāja

Stūrmaņu iela 1, Liepaja, Latvia     Sushi Restaurant


Oishii suši ir viens no mūsdienu āzijas restorāniem, kur kvalitāte, pamatīgums un mīlestība iet roku rokā. Mums galvenais ir kvalitāte un mēs izmantojam tikai labākos produktus un pasniedzam svaigi gatavotu, uzturvērtīgu ēdienu!






Promenade Hotel

Vecā Ostmala 40, Liepaja, Latvia     Hotel, Modern European Restaurant, Spa







Red Sun Buffet

Pasta iela 2, Liepaja, Latvia     Family Style Restaurant, Cafe


“Red Sun Buffet” 2015.gada rudenī darbu sākusi ar jaunu konceptu un vizuālo identitāti – bārs atvērts katru dienu, un piedāvā gan dažādus dzērienus, gan arī uzkodas un pusdienas, kas pagatavotas no svaigām un sezonālām izejvielām. Sestdienu rītos “Red Sun Buffet” piedāvā vēlās brokastis, bet svētdienās – vēlās pankūku brokastis, savukārt sestdienu vakaros apmeklētāji romantiskā gaisotnē var baudīt dzīvo mūziku. Jauno muzikālo koncepciju lieliski papildina arī interjers un jaunajā grand cafe stila iekārtojumā pie galdiņiem vienlaikus iespējam...






Restorāns "Medus"

Palmu iela 5, Liepaja, Latvia     Restaurant


Esam mazs, mājīgs restorāns Liepājas centrā. Ar ļoti plašu un daudzpusīgu ēdienkarti visām gaumēm. Pielāgojamies visu viesu individuālajām vēlmēm. Esam īpaši ar to, ka katrā ēdienā pievienojam medu. Medus - tā ir mūsu firmas zīme.






Restorāns Barons

Lielā iela 13, Liepaja, Latvia     Ristorante


Izsmalcināta ēdienkarte, galdiņu rezervācijas, rīkojam un klājam banketus pie mums un Jums. Visas Jūsu vēlmes pielāgosim mūsu un Jūsu iespējām. Dienas piedāvājums darba dienās no plkst. 12:00 līdz 14:30. Bērnu ēdienkarte un īpašs rotaļu stūrītis mūsu mazajiem viesiem.






Restorāns Pastnieka Māja

Friča Brīvzemnieka iela 53, Liepaja, Latvia     Restaurant


Restorāns divos stāvos. Vasaras dārzs ar terasi! Piedāvājam biznesa pusdienas, iespējams organizēt banketus, lietišķas pusdienas. Semināru un konferenču organizēšanas iespējas! Atrodamies pašā Liepājas sirdī. www.pastniekamaja.lv Prot - Latvian, English, Russian Bezvadu internets.






Restorāns Piano

Vecā ostmala 40, Liepaja, Latvia     European Restaurant, Modern European Restaurant







Restorāns Upe

Lielā iela 11, Liepaja, Latvia     Restaurant


Restorāns „Upe”, lai arī atrodas pašā Liepājas centrā, spēj radīt sajūtu, ka esi nomaļus no ikdienas radītās steigas un burzmas. Restorāns ir atpazīstams ar savu starptautisko ēdienkarti un draudzīgo apkalpošanu. Katrs klients, kas ienāk pa restorāna durvīm ir vai nu draugs, vai par tādu kļūs. Vai tās ir rimtas brokastis, ātras pusdienas darba dienas vidū, vai nesteidzīga pasēdēšana draugu lokā pie vīna glāzes – „Upē” jums vienmēr sniegs atbilstošo atmosfēru un apkalpošanu.






ROMA Cafe & ROMA Beķereja

Zivju iela 3, Liepaja, Latvia     Cupcake Shop, Restaurant, Art Gallery


Kafejnīcā "ROMA Cafe" ir iespēja nobaudīt to, kas itāliešu virtuvi ir padarījis par iemīļotu un pazīstamu visā pasaulē – uzkodas, vieglus salātus, pastas, risoto un, protams, kārdinošos desertus – tiramisu, mājās gatavotu saldējumu u.c. Piedāvājumā ne tikai ēdieni gardēžiem, bet arī plaša vīnu karte, kas apmierinās pat visizsmalcinātāko vīna cienītāju vēlmes.






Royal Hotel Liepāja

Stūrmaņu 1, Liepaja, Latvia     Hotel Resort, Restaurant, Spa







Senču Nams

Liepaja, Latvia     Cafe, Cafeteria, Diner


Gardas brokastis un pusdienas par saprātīgām cenām, pusdienu piegāde,bēru mielasti, banketi gan pie mums, gan Jūsu izvēlētā vietā.






Sound City Coffee

Liepaja, Latvia     Restaurant, Coffee Shop







STAR CAFE

Lielā iela 12, Liepaja, Latvia     Cafe, Bar, Restaurant







Tex-Mex Republic

Stendera 3, Liepaja, Latvia     Pub, Southwestern Restaurant


Stendera mājas leģenda. Dzīves baudītāj, šī mājīgā vieta, Stendera ielā 3, kur esi ienācis, lai atpūstos no ikdienas kņadas vai, lai nobaudītu gardu maltīti, ir saistīta ar kādu noslēpumainu leģendu. Šeit 18.gs. otrajā pusē atradās Liepājas I ģildes tirgotāja Hermaņa Jirgena Felša un viņa atraitnes Karlas Fonhasas dzīvojamā māja ar iebraucamo sētu, kur vienkāršos apartamentos pārnakšņot ceļiniekiem. Vēlāk ēka nonāca vācu baznīcas īpašumā, - tur ierīkoja mācītāja māju un baznīcas pastorātu. Mājas pagrabā bijusi izbūvēta pazemes eja, t...




"Find your restaurant in one click"