Lappeenrannan Upseerikerho ry

Upseeritie 2, Lappeenranta, Finland     Party Entertainment Service, Restaurant, Historical Place


Upseerikerho 127 vuotta, vuodesta 1890 alkaen Rakuunamäellä kiinteä osa Lappeenrannan ja Suomen historiaa. Tilaa kerhon esittely osaksi tapahtumaanne. Haluatko lisätietoja Lappeenrannan Varuskunnan Upseerikerhosta? Kysy historiikista kerhon henkilökunnalta.






Let's take a cake

Punkkerikatu 7 C32, Lappeenranta, Finland     Restaurant, Grocery Store, Bakery







Marjamaan

PL 35, Lappeenranta, Finland     Food & Beverage Company


TERVETULOA MARJAMAAHAN! Marjamaan® on Scandic Berries Oy:n tuotemerkki. Lappeenrannassa sijaitseva yritys on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan säilöntäaineettomia marjatuotteita, joissa on korkea marjapitoisuus ja vähän lisättyä sokeria. Kehitämme jatkuvasti uusia makuyhdistelmiä sekä muita marjapohjaisia tuotteita. Tuotteissamme ei ole säilöntäaineita, eikä keinotekoisia makeutus-, aromi- ja väriaineita!






Mauntekijä Oy

Meijerinkatu 4, Lappeenranta, Finland     Food & Beverage Company, Local Business


Elintarvikkeita






Mobar Kaukas

Standertskjöldinkatu 1 C, Lappeenranta, Finland     Pub, Restaurant







Myllärin Kulma

Myllymäenkatu 27, Lappeenranta, Finland     Restaurant







NesteK Simolantie

Simolantie 16, Lappeenranta, Finland     Fast Food Restaurant, Deli, Market







OLD COCK

Valtakatu 54, Lappeenranta, Finland     Restaurant, Pub, Dance & Night Club


Ravintola Old Cock ''Kukko'' tarjoaa sinulle kolmessa kerroksessa, 4 erilaista osastoa. ENGLISH PUB: takaa monipuolisen tuotevalikoiman joka päivä klo.03 saakka. COCK'S CAVE: Live-musiikkia aina perjantaisin & lauantaisin 'vapaa pääsy' DANCE CLUB: Let's Party -Täällä soi kuumimmat hitit aina perjantaisin & lauantaisin. ROCK BAR: avoinna joka päivä klo.23-04, tule ja koe. Saatat yllättyä. TERVETULOA ! COME AND JOIN US !






Pub Haarikka

Kersantinkuja 1, Lappeenranta, Finland     Pub, Restaurant







Pub Mareila

Kauppakatu 70, Lappeenranta, Finland     Bar & Grill, Pub







Ravintola Avot Sie

Valtakatu 36, Lappeenranta, Finland     Restaurant







Ravintola Birra

Kauppakatu 27, Lappeenranta, Finland     Pub, Restaurant, Beer Garden


Kaupungin kuumin sporttibaari ja ylivoimaisesti laajin olutvalikoima aivan Lappeenrannan ytimessä! Jos urheilun seuraaminen pubissa kiinnostaa, niin se kannattaa tehdä Birrassa! Jättiscreeni, laser-tykki ja viisi laajakuvatelevisiota mahdollistavat lajin kuin lajin seuraamisen vaivattomasti. Vaikka sydämemme sykkii jääkiekolle ja paikallisjoukkue SaiPalle, niin olemme silti avomielisiä näyttämään mitä tahansa lajia. Meillä näkyvät MTV Max, MTV Sport 1-2, Nelonen Sport Pro 1-8 sekä Viasatin kaikki urheilukanavat. SaiPan paikallisotteluiden jälkeen vietämme Birrassa jälkipelej...






Ravintola Centre

Raatimiehenkatu 23, Lappeenranta, Finland     Scandinavian Restaurant, Caterer







Ravintola Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta, Finland     Pub, Birreria all'aperto, Ristorante


Ravintola Kolme Lyhtyä on perinteinen juomaseurusteluravintola, joka sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa. Sillä on yli viidenkymmenen vuoden päähän yltävä historia ja pitkät perinteet, sillä se toimii jo kolmannessa paikassa saman nimisenä ja -oloisena. Ravintola tarjoaa perjantai-iltaisin elävää musiikkia ja joka toinen keskiviikko kisaillaan tietokilpailun merkeissä. Kerran kuussa Lappeenrannan Jazz Club Ry järjestää Kolmessa lyhdyssä jazz-jamit ja tuo kaupunkiin esiintymään maan kovimpia jazz-nimiä. Tervetuloa!






Ravintola The Kitchen

Raatimiehenkatu 18, Lappeenranta, Finland     Diner





"Find your restaurant in one click"