Teerenpeli Lahti

Vapaudenkatu 20, Lahti, Finland     Pub, Restaurant, Beer Garden







Ten Dollars Saloon

Vapaudenkatu 22, Lahti, Finland     Karaoke, Restaurant, Bar







Tolvanen Catering

Salpausselänkatu 7, Lahti, Finland     Food & Beverage Company


Olemme täyden palvelun catering yritys. Palveluihimme kuuluu kaikki menun suunnittelusta ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä teltta- ja kalustovuokraukseen.






Trattoria Seurahuone

Aleksanterinkatu 14, Lahti, Finland     Italian Restaurant, Hotel


Trattoria Seurahuone vie lahtelaiset italialaiseen tunnelmaan. Trattoria Seurahuone on italianmakuinen, konstailematon hyvän ruoan ja viinin yhdistelmä. Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista ja rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, pizza, risotto ja bruschetta ovat Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoreita ja taatusti maistuvia. Kaikki viinit tulevat Italiasta ja ne ovat tarjolla myös laseittain. Benvenuto!






Viikinkiravintola Harald Lahti

vesijärvenkatu 24, Lahti, Finland     Scandinavian Restaurant


Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viinkinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat kestien kohokohta.Haraldin herkulliset maut koostuvat pohjoisen metsän, veden, ilman ja maan antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen. Kuuntelemme vieraitamme tarkalla korvalla ja hiomme Haraldin palvelukonseptia kaiken aikaa. Jokaisen tyytyväisen asiakkaan eteen tehdään lujasti tÃ...






Wanha Walimo

Vesijärvenkatu 25, Lahti, Finland     Food & Beverage, Business Service


Wanhan Walimo tarjoaa persoonalliset puitteet erilaisten kokousten, tapahtumien, konserttien, juhlien ja herkkuhetkien järjestämiseen.






Wine Cafe Olavi

Aleksanterinkatu 10, Lahti, Finland     Restaurant







Wintti

Vapaudenkatu, Lahti, Finland     Restaurant


Wintti on kaupungin tyylikkäin yökerho kahdessa kerroksessa. Alemmassa kerroksessa bailataan tämän päivän tyylikkäämpien hittien tahtiin, nautitaan kuukausittaisista huippuesiintyjistä ja klubeista. Yläkertaan voit tehdä seurueellesi pöytävarauksen ja nauttia pöytiintarjoilusta sekä käydä laulamassa Wintin karaokessa päivän hittejä tai klassisia ikivihreitä. Yökerhoon on oma sisäänkäynti, jonka kautta ikäraja on k20. Winttiin pääsee myös Armas Lahden kautta. Armaaseen ikäraja on k24. Löytötavaratiedustelut loytotavarat@winttilahti.fi Wintin löytötavarat toim...






Yökerho Mugi

Rautatienkatu 21, Lahti, Finland     Dance & Night Club, Just For Fun, Restaurant





"Find your restaurant in one click"