Scandic Kristiansand Bystranda

Østre Strandgate 74, Kristiansand, Norway     Hotel







Scandic Sørlandet

Travparkveien 14, Kristiansand, Norway     Resort


På Barnas hotell Kristiansand handler alt om barnas opplevelser. Skal du til Dyreparken eller oppleve Sørlandet – velg en overnatting eller to utenom det vanlige. Bestill familiens opplevelse på Barnas Hotell Kristiansand. I sommer er det som alltid full fart på hotellet fra morgen til kveld med aktiviteter som Barnas Talentshow, Skattejakt, Barnas Disco, ansiktsmaling og massevis av overraskelser. Hotellet har egen hage med stort lekeområde og basseng med solsenger. For mer info eller booking, kontakt oss på telefon: 38 17 77 77






Sjøhuset Restaurant

Østre Strandgate 12A, Kristiansand, Norway     Seafood Restaurant







Slakter Sørensen

Markensgate 8, Kristiansand, Norway     Steakhouse


Tradisjon og kvalitet er i fokus på Slakter Sørensen, vi har lett land og strand rundt for å finne det beste kjøttet. Matfilosofien vår er klassiske retter laget med omtanke og de beste råvarer. Velkommen til oss på Slakter Sørensen, du finner oss på Markensgate 8 i Kristiansand.






Spiregården

Dronningens gate 52, Kristiansand, Norway     Vegetarian/Vegan Restaurant, Cafe, Yoga Studio


Spiregården er ett Yogastudio og en vegansk kafé i Kristiansand Sentrum. Vi tilbyr masse god plante-basert mat og drikke, der vi satser på økologiske varer. Kaféen er åpen torsdag til Søndag. Innen yoga holder vi daglige timer i blant annet Vinyasa/Hatha, Ashtanga, Restorativt og Kundalini yoga. Velkommen er du !!






Spiren Kafé

Dronningens Gate 52, Kristiansand, Norway     Restaurant







Spis for 100

Kristiansand, Norway     Food & Beverage Company


Matfestivalen «Spis For 100.-» er omprofilert til«Spis Ute Uka». Konseptet er ikke endret:«Byens spisesteder inviterer deg til matkupp første uka i februar» Vi følger nøye med på hva som er trenden i utlandet, hos lignende matfestivaler, og har hentet inspirasjon fra blant annet Københavns «Dining Week»,Londons «Restaurant Festival» og New Yorks «Restaurant Week», nå når vi skal spisse og tilrettelegge konseptet for fremtiden. Vi vil i fremtiden tilby ulike tilbud, fra de ulike spisestedene, hvert spisested vil fremdeles servere en måltidsopplevelse til sterkt redusert pri...






Teateret

Kongensgate 2, Kristiansand, Norway     Arts & Entertainment, Cafe, Restaurant







THAI Corner

Marviksveien 88, Kristiansand, Norway     Thai Restaurant


take away & catering






TilStede mat og mer

Markens gate 29, Kristiansand, Norway     Restaurant, Bar, Coffee Shop


Sjømat, vegetar & raw food. De beste smaker fra hav og jord. Varierer meny ut fra sesong og tilgjengelighet. Vi velger å bruke kortreiste og naturlige råvarer som lages fra bunn med stor kjærlighet for det ekte og gode.






Tolv Bord

Dronningens gate 3, Kristiansand, Norway     Live Music Venue, Bar & Grill


Onkel Aksel - Musikkbistro, på Brygga i Byen, serverer ordentlig mat og ordentlig musikk til ordentlige folk! Maten er i hovedsak real Slow Food servert raskt, hovedsakelig kortreist og med få allergener. Det er konsert hver fredag kveld, og kommer det andre ting vi har lyst til å ha på scenen, uavhengig av dag, gjør vi det også! Lave skuldre, lett atmosfære og garantert fritt for disco, i et lokale som ser ut som New York inne, og Nyhavn ute! Flott utsikt over Østerhavna, livsnerven til Kritsiansand, et kvartall fra byens torv og travle handlegate, Markens.






Torvet Bistro

Rådhusgata 14c, Kristiansand, Norway     French Restaurant


Ta deg en liten ferie -midt på torvet i Kristiansand. Vi vil gi deg norsk på fransk - norske råvarer tilberedt på franske tradisjonelle oppskrifter.






Torvkvartalet

markensgate 16, Kristiansand, Norway     Shopping Mall







Vaktbua - Odderøya

Odderøya 3, Kristiansand, Norway     Food & Beverage, Arts & Entertainment


Hvis du går over den lille broa til Odderøya og rett fram så får du straks øye på et lite hus på venstre side.






Vårt Lille Kaffehus Sørlandssenteret

Barstølveien 29-35, Kristiansand, Norway     Restaurant





"Find your restaurant in one click"