Restaurang Tvåkanten

Kungsportsavenyn 27, Gothenburg, Sweden     Restaurant, Bar







Restaurant 2112

Magasinsgatan 5, Gothenburg, Sweden     Bar & Grill, Pub, Burger Restaurant


Restaurant 2112, Burgers and beers.






Restaurant Cuckoo's Nest

Lindholmspiren 4, Gothenburg, Sweden     Bar & Grill, Breakfast & Brunch Restaurant, Cocktail Bar







Ristoria

Mässans gata 16, Gothenburg, Sweden     Ristorante italiano, Bar


Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa.






Ritz

Bastionsplatsen 2, Gothenburg, Sweden     European Restaurant, Scandinavian Restaurant, Wine Bar


Restaurang, Bar, Matsal, Mötesplats Ett glas efter jobbet, ett glas innan jobbet, en kaffe i solen, en lunch i matsalen eller en helkväll i baren. Du väljer, vi fixar.






Rockbaren

Kristinelundsg. 14, Gothenburg, Sweden     Pub, Restaurant


Oavsett vem du är, gillar du rock n' roll och grym stämning så är vi stället för dig!






Rondo

Örgrytevägen 5, Gothenburg, Sweden     Party Entertainment Service, Restaurant


Välkommen till Rondo! Rondo är Lisebergs största restaurang och en av landets mest anrika showkrogar. Här har en sisådär sex miljoner glada gäster dansat, ätit, firat och haft kul sedan starten, så visst kan man säga att festen sitter i väggarna!






S.A.K - Swedish American Kitchen

Kungsportsplatsen 1, Gothenburg, Sweden     American Restaurant, Party Entertainment Service







S/S Marieholm

Packhuskajen 8, Gothenburg, Sweden     Ristorante, Club di musica jazz e blues, Musicista/gruppo musicale


Avnjut ett stycke musik, en måltid eller kanske bara ett glas i Göteborgs hamn med utsikt över ett klassiskt hamninlopp. Båten, ett härligt ångfartyg från 1934 som agerat både amerikalinje och legat i andra världskrigets heta strider är renoverad och omgjord för att passa till en karakteristisk ångbåtsrestaurang.






Sexmästeriet Byråsex B6

Sprängkullsgatan 23, Gothenburg, Sweden     Sorority & Fraternity, Bar


Byrå6 är sexmästeriet på Göta Studentkårs Samhällsvetarsektion. Vi ordnar studentpubar, sittningar samt andra events på Samhällsvetenskapliga fakulteten på Göteborgs Universitet och vi riktar oss mot hela student-Göteborg! Byrå6 söker alltid nya medlemmar och alla studenter anslutna till Göta studentkår är välkomna att gå med! Maila oss gärna för mer information och gå med i gruppen "B6 Aspningsgrupp" här på Facebook ( facebook.com/groups/b6asp/ ). Följ oss på Instagram: Byra6 Vi kan även hyras in för att fixa tillstånd och bar för er fest.






SING SING

Karl Johansgatan 86, Gothenburg, Sweden     Restaurant, Karaoke


Vietnamesisk bistro och karaokebox i Majorna Sing Sing ligger i hjärtat av Majorna. Det kommer bli en vietnamesisk bistro med karaokerum i källaren. Köket gör ljupdykningar i Vietnams fräscha och starka smaker. Sing Sing är till för både stadens karaokefantaster och de som aldrig förr tagit upp micken. Företag som vill göra något kul med sin personal och kompisgänget som vill ha en extra rolig tisdag. Eller den som bara är sugen på en banh mi-burgare i restaurangen eller en öl i baren. Maila bokning förfrågningar till boka@singsinggbg.se Var: Chapmanstorg, Majorna Hu...






Sjöbaren i Haga

Haga Nygata 25, Gothenburg, Sweden     Ristorante di pesce, Ristorante scandinavo


Mysig Restaurang i genuina Haga! Ny spännande vintermeny!






Sjömagasinet

Adolf Edelsvärds gata 5, Gothenburg, Sweden     Scandinavian Restaurant







Skansen Kronan

Leijonsparresväg 10c / Skansberget, Gothenburg, Sweden     Locality, Food & Beverage


Skansen Kronan är från början en försvarsanläggning för att försvara staden mot Danmark. Uppförd 1687 - har borgen haft olika användningsområden. Fängelse, nödbostad och museum. Numer är det Göteborgs fräckaste ställe för fester, bröllop, konferenser, kickoffer, barndop osv. Varmt välkommen att ta del av denna historiska och gastronomiska plats.






Skärgårdslinjen - M/S Trubaduren

Packhusgatan 6, Gothenburg, Sweden     Restaurant, Arts & Entertainment


I hjärtat av Göteborg vid Packhuskajen ligger Sveriges roligaste och mest personliga restaurangbåt, M/S Trubaduren, endast fem minuters promenad från Brunnsparken. I över tio år har vi på M/S Trubaduren bjudit människor från hela världen på guidade dagskryssningar och våra populära kvällskryssningar med show. Självklart serveras vår skaldjursbuffé på alla våra turer. Det är just kombinationen av vacker skärgård, magnifikskaldjursbuffé samt ett personligt bemötande av våra serverande artister som gör oss unika! På våra två restaurangdäck har vi plats för 220 ...




"Find your restaurant in one click"