L'inferno

Gent, Belgium     Vegetarian/Vegan Restaurant


Le Seitanist presents L'INFERNO ... een hels rondtrekkend vegan food fest met tal van vegan ondernemers. Eerste wapenfeit: Gentse Feesten in het fantastische Ohne-pand. Dagelijks good vegan food van Le Seitanist met oa V-BOX, Black Dragon & more to be announced! Stay tuned, kiddo's!






La Lanterna - Trattoria/Pizzeria

Drabstraat 36, Gent, Belgium     Restaurant







Marijn Coertjens • Chocolatier - Patissier

Burgstraat 151, Gent, Belgium     Retail Company, Deli, Food & Beverage Company


In de prachtige stad Gent op een steenworp van het Gravensteen zijn wij sinds kort gevestigd met onze winkel. Kom gerust eens langs en vind bij ons toffe patisserie, pralines en chocolade zoals U ze nergens anders vindt, brood en koeken om van te smullen en nog meer lekkers.






Mémé Gusta: Jan en Nele

burgstraat 19, Gent, Belgium     Family Style Restaurant, Food & Beverage Company







MiE ViE

Serpentstraat 28, Gent, Belgium     Vegetarian/Vegan Restaurant, Health Food Restaurant







Monti's Broc & Breakfast

Penitentenstraat / Beverhoutplein 4, Gent, Belgium     Breakfast & Brunch Restaurant, Antique Store







Moor&Moor

Jakobijnenstraat 7, Gent, Belgium     Coffee Shop, Vegetarian/Vegan Restaurant, Grocery Store


Moor&Moor vertrekt vanuit vijf kernwaarden: P(ure)-LOVE #PUUR #LEKKER #ORGANISCH #VLEESVRIJ #ECOLOGISCH. Yves wil zijn ongebreideld optimisme via de winkel doorgeven. Hij streeft dan ook naar een assortiment van producten waar de klant content van wordt! Afkomstig van bedrijven met een verhaal, een visie en een positieve kijk. Moor&Moor is een sterk concept en klaar om gerealiseerd te worden! Moor&Moor kiest bewust voor een andere aanpak. Je vindt er producten met een echt verhaal, die op kleine schaal geproduceerd worden. Bij Moor&Moor koop je producten waar je content van wordt! Puur en l...






Mosquito Coast

Hoogpoort 28, Gent, Belgium     Cafe, Tapas Bar & Restaurant


MOSQUITO COAST is sinds 1999 hét reiscafé in Gent. Een eigenzinnig café met avontuurlijk karakter, dat je met z'n gezellig intercontinentaal decor, uitgebreide reisbibliotheek en talloze foto's en souvenirs volledig onderdompelt in een wonderlijke wereld. Op de kaart staan overheerlijke cocktails en exotische tapas, wereldkeuken en Vlaamse klassiekers. Straffe globetrotterverhalen bij Belgisch bier aan de toog, maken je bezoek al tot een kleine wereldreis !






MYplace Gent

Kortrijksesteenweg 27, Gent, Belgium     Neighborhood, Cafe, Restaurant


“Kom binnen en schuif gezellig bij aan onze keukentafel voor een leuke babbel of terwijl u de krant even open slaat.” Bij MYplace vindt u daarnaast ook de ruimte en mogelijkheid om in alle rust even verder te werken via onze gratis WiFi of gewoon ’old school’, krijtborden toegestaan ;-) Geniet hierbij van een heerlijke koffie, een verse soep of een homemade quiche… onze eigenwijze kaart lest uw dorst en stilt de kleine honger! Zonder veel tralala bieden we u kwaliteitsproducten tegen een aanvaardbare prijs die we steeds met veel liefde & passie in onze keuken voor u klaarmaken. ...






Norma

Bennesteeg 20, Gent, Belgium     Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant


Norma is ontbijt, brunch, lunch & koffie. En apéro, 1 avond per week, op donderdag. Want donderdag is toch al een beetje vrijdag en vrijdag toch al een beetje weekend. Norma is dit alles, in-house of take away. Dus ook handig voor uw warme kop koffie op weg naar het werk, een lekkere lunch tijdens de middagpauze, een taartje voor thuis. Norma is eten op het ritme van de natuur; na zomer komt herfst, na winter de lente. Een kleine maar fijne seizoenskaart met verse & lokale producten van gevestigde Gentse waarden of jonge ondernemers. Een kaart, aangepast aan wat de natuur ons biedt en waar...






Nunchi.

Baudelostraat 37, Gent, Belgium     Food & Beverage


Artisan foodlab & Bento Bento restaurant with little shop. Home made dishes and products from recipes from all over the world.






O'Learys

Dok Noord 7 / 301, Gent, Belgium     American Restaurant


Multi entertainment “Eatertainment” “Your second living room" Alles onder een dak.






O'yo - Healthy Food Gent

Brabantdam 82, Gent, Belgium     Breakfast & Brunch Restaurant, Health Food Restaurant, Vegetarian/Vegan Restaurant


O'yo serveert gezond, plantaardig en verrassend lekker ontbijt en lunch: yoghurt bowls, vegan en glutenvrije pannenkoeken, salades, toasts, kombucha, waterkefir, koffie en vegan gebak. U kunt ons terugvinden op de Brabantdam, tussen Gent Zuid en de vogelmarkt.






O-J's night life

kortrijksesteenweg 933, Gent, Belgium     Event







O’tacos Gent

sint-niklaasstraat 2, Gent, Belgium     Burger Restaurant





"Find your restaurant in one click"