Complex Arts Galați - Restaurant Galați, Hotel Galați, Spa Galați

Str. Prelungirea Foltanului, Nr. 63, Județ: Galați, Comuna: Vânători, Sat Costi, DN26 (După STAER, Fost Millenium), Galati, Romania     Restaurant, Bar


Restaurant Galați. Hotel Galați. Spa Galați. Piscină Galați. Jacuzzi Galați. Hamam Galați. Terasă Galați. Foișor Galați.






Complex Heaven Galati

Vânători Str.foltanul 22, Galati, Romania     Restaurant, Performance & Event Venue


Restaurantul Heaven este un centru de evenimente, modern și elegant, care asigură cadrul ideal pentru desfașurarea evenimentelor din activitatea dvs: nunți, botezuri, conferințe, seminarii, cokteiluri etc. Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment, putem personaliza menu-ul în funcție de solicitările dumneavoastră și de preferințe pentru orice eveniment și orice buget. Încredințează-ne noua sarcina de a organiza cel mai important eveniment din viața dumneavoastră! INFORMAȚII ȘI REZERVĂRI LA TEL: 0756.806.199 / 0745.558.424 STR. SATURN NR. 1...






Complex Stejarul ,Galati

Padurea Garboavele, Galati, Romania     Breakfast & Brunch Restaurant, Deli, Hotel & Lodging


Programul ptr piscina este 9 - 19. Tarifele mai-iunie-iulie: luni-vineri 30 lei, sambata-duminica 40 lei (inclus sezlong, saltea sezlong si prosop). Tarife august: luni-vineri 40 lei, sambata-duminica 50 lei (inclus sezlong, saltea sezlong si prosop).






Complex Traian

Strada Traian Nr. 399, Galati, Romania     Wedding Planning Service, Restaurant, Bartending Service


Va punem la dispozitie trei saloane pentru organizarea evenimentelor din viata dumneavoastra: Restaurantele Traian si Traian Parc. Pentru ca evenimentul sa fie unul memorabil, va asiguram servicii precum muzica, transport miri/oaspeti, aranjamente florare, artificii interioare/exterioare, torturi, etc.






Diamond Caffe

Complex Tiglina I, Str. Brailei, nr 169 M, Galati, Romania     Cafe, Bar, Restaurant







Dunarea Events-un brand Galtour&Dunarea

Centru, Str Brailei T Str Domneasca, Galati, Romania     Region, Restaurant, Hotel







DunareaMall Galati

Str. Brailei, nr. 220 A, Galati, Romania     Shopping Mall, Food & Beverage, Landmark & Historical Place







Faleza Dunării Galaţi

Faleza Dunarii Galati, Galati, Romania     Port, Food & Beverage, City Infrastructure







Family Grill

Regimentul 11 Siret 6A, Galati, Romania     Restaurant


Family Grill- totul e mai bun, mai gustos si mai sanatos la Family Grill, noua tehnologie de gatit pe jar de carbuni ne permite sa va oferim preparate ferite de fumul cancerigen pe care il degaja carbunii in contact cu grasimea ce se scurge din produsele preparate la gratarul traditional. Asadar, te asteptam in cele doua locatii ale noastre din Regiment11 Siret Nr 6A (langa Frontal) si Str. Siderurgistilor nr. 45 - sau - comanda telefonic la (0758) 400 047 si venim noi la tine.






Gamberetti

Str. Brailei 175C, Galati, Romania     Restaurant


Restaurant - Take away fructe de mare si peste






Gazetto Café

str. Lahovary, 10, Galati, Romania     Sushi Restaurant, European Restaurant







Gossip Café

Str. Domneasca, nr. 100, Galati, Romania     European Restaurant, Coffee Shop







Hangiul Priceput

str. Brăilei, nr.268, la ieşirea spre Tecuci, Galati, Romania     Family Style Restaurant, Bar & Grill, Bar


Redescoperă bucătăria şi muzica tradiţionala românească, într-un ambient plăcut şi plin de voie bună, în care Hangiul Priceput te asigură că totul va fi gustos şi cu o servire rapidă. Cu o capacitate a sălii de 120 persoane, organizăm nunţi, botezuri, mese festive, aniversări, evenimente acompaniate muzical de către formaţia Proiect Band.






Havana Ballrooms&Events

Drumul Viilor, nr. 57 (Sos. de centura); Cartier Micro 17-langa scoala nr. 5, Galati, Romania     Restaurant, Arts & Entertainment


Centrul de Evenimente Fericite HAVANA va invita sa petreceti clipe de poveste in cele doua locatii ale noastre,ambele cu traditie in domeniul organizarii de evenimente fericite.






Helios

Strada Brailei , Nr.118 , Statie Bus , Tiglina 2, Galati, Romania     Fast Food Restaurant


Restaurant fast-food




"Find your restaurant in one click"