HAV52 Falkenberg - Fisk & Skaldjur i Falkenberg

Varbergsvägen, Falkenberg, Sweden     Deli, Restaurant, Specialty Grocery Store







Havets Pizzeria

Storgatan 36a, Falkenberg, Sweden     Restaurant







Hermans Restaurang & Nöje, Falkenberg

Rådhustorget 3a, Falkenberg, Sweden     Pub, Restaurant


Du finner oss mitt i Falkenberg på Rådhustorget! Vi har drivit krog här sedan 1993 med samma ägare. Restaurangen är öppet veckans alla dagar och vi sätter vårt erkänt duktiga kök och vår mat i centrum! Vi toppar upp med ett rikt nöjesliv och är alltså Falkenbergs Mat & Nöjesställe Nr: 1!






Jennifer's Joint

Blomgrens väg 4, Falkenberg, Sweden     Food Stand, Restaurant, Professional Service


Bara Goa grejor!!






Köket Falkenberg

Havsbadsallén 2A, Falkenberg, Sweden     Restaurant







Lilla Napoli

Halmstadvägen 3, Falkenberg, Sweden     Pizza Place







Majo Mat Och Möten

Stortorget 1, Falkenberg, Sweden     Restaurant







Matpriskollen

Torggatan 1, Falkenberg, Sweden     Food & Beverage Company


Matpriskollen är en oberoende app som varje vecka skriver in alla matbutikers extrapriser på ett och samma ställe. Du kan enkelt välja de matbutiker du handlar i mest och se alla extrapriser direkt i appen. Du kan också bevaka vissa produkter som är mest intressanta att se erbjudanden på, t.ex. blöjor, kycklingfilé, oxfilé eller varför inte rena ekologiska produkter? När ett erbjudande finns i de butiker du bevakar plingar mobilen till och gör dig uppmärksam på att nu finns din önskade produkt till extra lågt pris!






Pinchos

Storgatan 37, Falkenberg, Sweden     Restaurant







Platinum Nightclub

Brogatan 1, Falkenberg, Sweden     Food & Beverage, Food & Beverage Company


Efter en helt slutsåld premiärkväll på Juldagen är det nu dags för oss på Platinum att fortsätta äventyren 2017. Nu i nya lokaler tillsammans med våra nya samarbetspartners på Gustav Bratt. Den 25:e Februari kommer bli en premiärkväll i världklass tillsammans med eld,kolsyra,konfetti och fest! Under vår/sommarsäsongen kommer vi få besök av DJ och artister från alla håll och kanter i vårat avlånga land av hög klass så se till att ni verkligen inte missar att följa med oss på den här resan på Platinum Bratt i Falkenberg!






Prashad

Holgersgatan 27B, Falkenberg, Sweden     Indian Restaurant, Nepalese Restaurant


Me and my Prashad Jag har drömt om att skapa ett koncept som speglade det omfattande kulturella och kulinatiska arvet från Indien och Nepal, två angränsande länder. Nu efter åtta år är Prashad här för att uppfylla min dröm om att servera äkta indisk och nepalesisk mat till alla matälskare. Recepten jag har valt definierar resan från Nepal genom de höga bergen av Himalaya, till strandbanken av Ganges, Mogulkungarnas rike (där biryani har sitt ursprung), vidare till Delhi (där butter chicken kommer ifrån), upp till risfälten i Punjab (där det serveras tandoori chicken, chole...






Prostens Pizza

Skrea 203, gamla prästgården, Falkenberg, Sweden     Pizza Place


Välkommen till Prostens Pizza, vårt andra vardagsrum. Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe. Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria. Menyn består av handplockade godsaker och rustika pizzor i romersk stil. Här kan du stanna till på en snabb pizza eller bli kvar hela kvällen. Två till fyra gånger...






Rådhustorget No:1A

Rådhustorget 1a, Falkenberg, Sweden     Gastropub, Wine Bar







Sisi Restaurang & Bar

Stortorget, Falkenberg, Sweden     Asian Fusion Restaurant, Buffet Restaurant


Ni är välkomna till Sisi Restaurang för att prova vår kvällsbuffé!






Stålboms Konditori

Arvidstorpsvägen 20, 311 34 Falkenberg, Sweden, Falkenberg, Sweden     Coffee Shop, Restaurant





"Find your restaurant in one click"