Restaurant Amoretto

Piața Victoriei, nr. 6, Deva, Romania     Health Food Restaurant


Din pasiune pentru gastronomie, cu dragoste pentru voi, incercam sa satisfacem toate poftele si toate pretentiile tuturor celor care ne viziteaza si ne degusta preparatele. Acceptam ori de cate ori este necesar sfaturi, sugestii si reclamatii. VA ASTEPTAM, cu DRAG!






Restaurant Aqualand

Axente Sever, Deva, Romania     Restaurant







Restaurant Capone

Strada Dragoș Vodă, nr. 5, Deva, Romania     Bar & Grill, Beer Garden, Pizza Place







Restaurant Capriccio Deva

1 Decembrie 1918 14, Deva, Romania     Italian Restaurant


Restaurantul Capriccio are dorinta sa fie unic, mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila. Va propunem sa savurati aceasta bucatarie acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate. Personalul calificat va intampina cu cele mai savuroase preparate, astfel, momentele petrecute alaturi de noi vor fi de neuitat. Pentru comenzi si rezervari, va stam la dispozitie cu urmatoarele numere de telefon: 0354.109.537 si 0761.141.192 . Va multumim si va asteptam cu drag !






Restaurant Casina

Piata Unirii, nr. 9, Deva, Romania     Restaurant, Beer Garden







Restaurant Deva

Hotel Deva, str. 22 Decembrie, nr. 110, Deva, Romania     Restaurant







Restaurant Etiquette

Al. Armatei, Nr. 1, Deva, Romania     Restaurant, Arts & Entertainment







Restaurant Grizzly

calea Zarandului, bl. 43, Deva, Romania     Restaurant


Din dragoste pentru gastronomie si ingrediente de calitate. Restaurant cu servire si ambianta de calitate. Preparate din bucataria internationala.






Restaurant Perla

str. Stefan Octavian Iosif nr.2, Deva, Romania     Deli, Bar & Grill, Food & Beverage Company


Mai curat, mai bine gândit şi mai frumos amenajat, complexul de 1.700 de metri pătraţi este refugiul perfect: mâncare bună, atmosferă liniştitoare şi răcoroasă, departe de praful străzilor din Deva şi de tot tumultul urban. Locul este excelent, are o tradiţie încă din 1960 şi vrem să-l redăm devenilor, dar şi turiştilor care vizitează Deva. Vrem să avem cel mai gustos şi mai săţios meniu şi să fim cele mai bune gazde pentru evenimente, în special pentru nunţi.






Restaurant Subway Deva

cal. Zarandului nr. 87, Deva, Romania     Restaurant


Restaurantul Subway Deva ofera sandvisuri personalizate, pregatite in functie de dorintele clientilor. Acum putem sa iti si livram sandvisul preferat acolo unde te afli sunand la telefon 0757.364.633 sau accesand aplicatia Subway.






TheRefresh

str. 1 decembrie 1918. nr 18, Deva, Romania     Smoothie & Juice Bar, Coffee Shop


TheRefresh Initiat 16.07.2012 Puncte de lucru: Hunedoara - Str. Avram Ianuc, nr. 9 (în incinta Kaufland) Deva - Str. 1 Decembrie 1918, nr. 18 Deva, Calea Zarandului, nr. 87 (în incinta Deva Mall) Sibiu, Str. General Ghe. Magheru, nr 2 (Piața Mare) Bine ne-ati gasit! TheRefresh este un concept unic pe piata locala si nu numai. Suntem primul concept din Romania orientat 100% catre client, in sensul ca oferim produse de calitate la preturi echitabile, pe care si le permite piata. Am conceput o gama de produse care sa satisfaca cerintele oricarui client; oferim la acelasi standard de cali...






Trio

1decembrie 1918 parter,(curtea interioara federalcoop), Deva, Romania     Italian Restaurant





"Find your restaurant in one click"