Anna Café Budapest

Váci utca 5., Budapest, Hungary     Coffee Shop, Restaurant, Internet Cafe


A minőségi kávé serkentő, a gondtalan kávéfogyasztás nyugtató hatású. Már a múltban is a kényeztetés, a luxus egyik szimbóluma volt. A tradicionális kávéházi hangulat az irodalom, a zene, a különböző művészeti ágak mozgatórugója. Az Anna Presszó 1954 óta ismert, híres emberek találkozóhelye, bekapcsolódva a város szívében található Váci utca pezsgő életébe. Mára megújulva, de a klasszikus formákat megtartva, Anna Café néven ápoljuk tovább ezt a hagyományt. A kiváló minőségű ételek, italok, ízletes sütemények és fagylaltok teszik mé...






Ape Regina - Italian Restaurant

Podmaniczky 18, Budapest, Hungary     Ristorante italiano, Servizio di ospitalità


Kóstolja végig az olasz konyhaművészet remekeit, amennyit csak jól esik, fix áron! Az Ape Regina Budapest és Magyarország első étterme, mely az ellenállhatatlan olasz ízvilágot és a népszerű „All you can eat“ koncepciót ötvözi. ASZTALFOGLALÁS: +36 30 779 7545 --- Tegyen virtuális túrát az Ape Reginában: https://magicview.hu/share/WxRcE --- Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy DECEMBER HÓNAPRA foglalást CSAK TELEFONON, vagy személyesen tudunk fogadni. Széles választékunk magában foglalja a tradícionális, valamint a dél-olasz konyha remekeit is. Gazdag b...






Aquaworld Resort Budapest

Íves utca 16, Budapest, Hungary     Spa, Hotel Resort, Restaurant


A négycsillag superior szálloda modern kényelmes szobákkal és családi apartmanokkal várja az egész családot. Gyermekes családok részére gyerekágyat, gyermekmenüt, pelenkázót, járókát, illetve a szálloda Bongó Kids Club játszóházában gyerekfelügyeletet is tudunk biztosítani. A kicsiket és nagyokat bel-és kültéri gyerekmedencékkel, játszóterekkel, trambulinnal, vízen járó labdával, kalandparkkal, rengetek csúszdával és izgalmas programokkal várjuk egész évben! 7 éves kor alatti gyermek szállása ingyenes.






aSUSHIBAR

Lövőház utca 2-6. MAMMUT 1 bevásárlóközpont, harmadik emelet a mozgólépcsővel szemben, Budapest, Hungary     Sushi Restaurant


A japán konyha az egyik legegészségesebb. Várunk mindenkit, aki még nem kóstolta a japán konyhát és szeretne egy igazán autentikus sushi élményt és azokat is, akik már ismerik az igazi japán ízeket. Nálunk mindezt elérhető áron kaphatod meg. Nézz be hozzánk, ismerd meg megújult étlapunkat, napi menüinket, és heti ajánlatainkat. Kisebb rendezvények lebonyolítására maximum 20 főig van lehetőség. Nyitvatartás: H-V: 10:00-22:00 MAMMUT 1., 3. EMELET Budapest, Lövőház utca 2-6.






Attaboy Streat Food Bistro

Síp utca 4., Budapest, Hungary     Burger Restaurant


Elképesztően finom házi hamburgerek, hot dogok, vékonytésztás pizzák és isteni desszertek. Minden prémium minőségű, tele házi szósszal és rendhagyó ízkombinációkkal. Ha otthonra kéred: http://attaboy.hu/ Ha beülnél az ATTABOY BISTRO-ba: 7. kerület, Síp utca 4.






À la Maison Grand

Budapest, Hungary     Breakfast & Brunch Restaurant, Health Food Restaurant, Cafe







ÉS Bisztró

Deák Ferenc utca 12./ Fashion Street, Budapest, Hungary     Ristorante


ÉS Bisztró - egy fesztelen hangulatú vendéglő ÉS pecsenyesütöde, ahol a formális éttermi étkezési szokásoktól eltérően, ha kedved úgy tartja, csak falatozol sörözés, borozás ÉS beszélgetés közben. Magyar ÉS bécsi ételek, különleges grillek ÉS falatok mellett izgalmas bor- ÉS kézműves sörválaszték vár. Steak ÉS burger. Pörkölt ÉS borjúbécsi. Rántott sajt ÉS ropogós császárhús. Jöhetsz napközben ÉS este is. Családdal ÉS barátokkal is. Miért vagy, ha lehet ÉS is?!






Ötkert

Zrínyi u. 4, Budapest, Hungary     Bar, Dance & Night Club


Club nights - VIP asztalfoglalás / VIP table reservation: +36 70 330 8652; reservation@otkert.hu ÖTKERT Bistro - Asztalfoglalás / table reservation: +36 70 333 21 32 Special events & programming: event@otkert.hu Korhatár szombaton / Age limit 21+ A helyszínen dress code és face control működik. A beléptetés jogát az Ötkert fenntartja. We have face control and dress code policy and we reserve the right to enter.






B-1 Café Tucan Hall

Bajza utca 1, Budapest, Hungary     Restaurant, Dance & Night Club







B40

Bajcsy-Zsilinszky út 40., Budapest, Hungary     Fast Food Restaurant


Budapest központjában található a B40 Wok bár: A Stílus lényege a szabad választás lehetősége, ahogy te szereted, úgy állítod össze magadnak a WOK ételedet! Nálunk megtalálhatod az autentikus thai ízek mellet az extra WRAPokat, spéci sajtos toastokat, gazdag leveseket, illetve nemzetközi ízeket is. A vegetáriánusok, a glutén- és laktózérzékenyek is bőven találnak opciót étkezésükhöz! Házhoz is kérheted ételeinket, hívj minket a +36 70 776 6522 telefonszámon! A Wok legyen veletek! Gyertek, vagy Rendeljetek!






Baráti Kávézó 1

Erzsébet Körút 13., Budapest, Hungary     Cafe, Sports Bar, Restaurant







Bartók - reggel.délben.este

Bartók Béla út 9., Budapest, Hungary     Gastropub







Bádog Gundel

Kolozsvár utca 48-50., Budapest, Hungary     Trattoria







Bánfi Étterem - Svédasztal és Grill

Cinkotai út 43., Budapest, Hungary     Bar & Grill, Buffet Restaurant


Rákosmente legszélesebb választékú, svédasztalos étterme. Éttermünk 134 férőhelyes, igényesen kialakított. Kiváló helyszín rendezvények lebonyolításához is.






Beefbar Budapest

Clark Hotel, Clark Ádám tér 1., Budapest, Hungary     Restaurant





"Find your restaurant in one click"