Koktel Bar Konjarnik

Ustanička 170e, Belgrade, Serbia     Bar, Coffee Shop







Ljutica Bar

Ljutice Bogdana 32, Belgrade, Serbia     Coffee Shop, Wine Bar







Lonče

Lonče, ul.Brace Jugovica 4-6, Belgrade, Serbia     Restaurant, Coffee Shop


Dobrodošli u "Lonče"! Zbog gostiju koji su ovo mesto posećivali dok je nosilo drugo ime, zadržali smo najomiljenija jela sa starog jelovnika. Ukusi su različiti i mi sve poštujemo. Ali smo zato uveli dosta novih jela. Cepkana prasetina se za tri dana izdvojila od ostatka menija i toplo vam savetujemo da je probate. Takođe smo uveli i hrono liniju. Sada možete i za doručak, ručak ili večeru da pojedete nešto po hrono pravilima. Ima jela i za one koji su u restrikciji, ali i za one koji su izašli iz nje. Takođe, u "Lončetu" svaki dan možete da kupite i hrono peciva. Dođite i p...






Lorenzo & Kakalamba

Cvijiceva 110, Belgrade, Serbia     European Restaurant, Italian Restaurant







Mali Raj

Pančevački Put 163, Belgrade, Serbia     Restaurant, Motel


"Mali raj" predstavlja kompleks koji čini restoran, 8 spavaćih soba i 3 bungalova smeštenih na mirnoj lokaciji sa prirodnim ambijentom. 12km od centra grada i 4km od Pančeva, odlično je mesto za sve vas koji želite da izađete iz svakodnevne gužve i da se opustite. Poručite neko domaće ili međunarodno jelo i odaberite neko vino u ponudi od više od 50 vrsta. Restoran ima prelepu letnju baštu sa dosta cveća i zelenila. Savršeno mesto za uživanje!






Mama Shelter Belgrade

Kneza Mihaila 54a, Belgrade, Serbia     Restaurant, Hotel


BELGRADE, BORDEAUX, LA, LYON, MARSEILLE, PARIS, RIO MAMA Shelter Belgrade is in the heart of the action, where the buzz of the city is at its strongest.Designed by Jalil Amor, rooms offer comforts of a home with spacious king beds and high speed wi-fi.






Manufaktura Belgrade

Kralja Petra 13 - 15, Belgrade, Serbia     European Restaurant, Comfort Food Restaurant


Ovo mesto je zbirka ukusa, pažljivo odabranih i sakupljenih, koje možete da iskusite ovde ili da ponesete sa sobom i podelite sa nekim. Naše police su kolekcija proizvoda koji svojim kvalitetom i ukusom predstavljaju najbolje iz balkanskih kuhinja. Inspiracija su naša putovanja i prijateljstva, sećanja i utisci skupljeni sa obala šest mora. Verujemo u to da hrana gradi veze. Verujemo u strast koja je svoj izraz našla u hrani. Sve što imamo spremili smo s ljubavlju i ponosni smo na svako jelo koje ćemo vam poslužiti. Prijatno!






Najlepše želje (zvanična stranica)

Bulevar Peka Dapčevića 29, Belgrade, Serbia     Food & Beverage Company


Ovo je zvanična Facebook stranica Najlepših želja, tvoje omiljene čokolade. Ako želiš da čuješ šta sve Najlepše želje žele da podele sa tobom lajkuj stranicu, a mi ćemo se pobrinuti da ti nikada ne bude dosadno i da uvek prva/i saznaš šta ti to novo i lepo spremamo. Takođe, ne bi voleli da samo mi budemo ti koji će da pričaju, već želimo da čujemo i tvoje mišljenje, predloge, pa i kritiku, jer će nam to samo pomoći da budemo bolji, pametniji i lepši :)






Narodno pozorište u Beogradu / National Theatre Belgrade

Belgrade, Serbia     Teatro di performance d'arte







NESCAFÉ Dolce Gusto Srbija

Belgrade, Serbia     Food & Beverage Company


NAJBOLJI KVALITET POČINJE NA 1000M Za NESCAFE ® Dolce Gusto ® biramo samo najbolje od aromatičnih arabica zrna - ona koja dozrevaju između 1000 i 2000m nadmorske visine. Za svaki NESCAFE ® Dolce Gusto ® napitak naši stručnjaci i ljubitelji kafe biraju savršenu smesu zrna i pretvaraju ih u "smeđe zlato". Pažljivo prženje razvija aromu koja svoj vrhunac dostiže u šoljici. Kako bi naša kafa zadržala svežinu, hermetički se zatvara u kapsuli odmah nakon mlevenja. Kvalitetna kafa prepoznaje se po ukusu, aromi, pa čak i izgledu. Tek nakon što je pripremljeno pod pritiskom, pr...






Nespresso Fan / Prodaja Kaffe i Aparata

Belgrade, Serbia     Food & Beverage Company


Svi ukusi u ponudi, sigurno najpovoljnije cene u celoj Srbiji. LICNO PREUZIMANJE KAFE NA VISE LOKACIJA U BEOGRAD. BESPLATNA DOSTAVA NA PROSTORU CELE SRBIJE U SLUCAJU DA NE MOZETE LICNO PREUZETI... ISPORUKA PUTEM BEX KURIRSKE SLUZBE... Cenovnik: Ristetto 4,5e Arpreggio 4,5e Roma 4,5e Kazaar 5e Dharkan 5e Volutto 4,5e Livanto 4,5e Capricio 4,5 Cosi 4,5 ........................................ Indriya 5e Rosabaya 5e Dulsao 5e Bukela 5e ........................................ Fortisio Lungo 5e Vivalto Lungo 5e Linizio Lungo 5e ........................................ Caramelito 5,5e Vanilio 5,5...






New Year's Inclusion of Satisfaction

Crnotravska 4, Belgrade, Serbia     Restaurant







Open House Restoran

Prve pruge 37k, Belgrade, Serbia     Family Style Restaurant, Cafe, Food Delivery Service


Open House je restoran internacionalne kuhinje, koji se nalazi u Ulici Goce Delčeva 5, čuvenoj Ulici Hrane na Novom Beogradu. Pored restoranske usluge, nudimo i dostavu hrane na Vašu adresu. Ponudu obogaćujemo biznis i dnevnim menijima,kuvanim jelima.






Our PUB

Beogradska 71, Belgrade, Serbia     Pub, Dance & Night Club


Organizacija Udruženog Rada (O.U.R.) skoro deset godina je prepoznatljivi brend u ugostiteljstvu koji je nedavno prošao kroz transformaciju. O.U.R. PUB otvorio je svoja vrata 12.oktobra 2017. godine u novom ruhu. Mnogima poznat od ranije kao bar, ovaj pub sada nudi široku ponudu najkvalitetnijeg piva i raznovrsnog pića po pristupačnim cenama, izvrsnu pabovsku kuhinju i najbolji muzički program. Doživite autentični ugođaj češke pivnice u centru Beograda. Mesto vrhunskog zvuka, hrane i provoda. O.U.R. PUB, Beogradska 71.






Pane E Vino Beograd

Omladinskih Brigada 86i, Belgrade, Serbia     Restaurant


Restoran Pane e vino Lepa i ukusna hrana najviše italijanske kuhinje kao i internacionalne...Radimo poslovne, svečane ručkove, večere, a radimo i ketering za slave, proslave i snimanja. Radnja Pane e vino - Ponuda uvoznih sireva iz Nemačke, Italije, Holandije, Francuske... Grana Padano, Parmigiano Regiano, Mozzarella Bufalo, Burato, Pecora... - Ponuda uvoznih pršuta Parma, Dan Daniele, Serano, Pata Negro - Italijanske i austrijske salame Felino, Caciatore, Nostrano... - Italijanske paste Barilla Ranna - Kvalitetna maslinova ulja - Odlična domaća i uvozna vina Catering Pan...




"Find your restaurant in one click"