Happy Italy

Pettermerstraat 3, Alkmaar, Netherlands     Italian Restaurant







Het Gulden Vlies

Koorstraat 30, Alkmaar, Netherlands     Party Entertainment Service, Restaurant, Meeting Room


Bij Grand Café Het Gulden Vlies ben je van oudsher welkom voor een hapje, drankje, kop koffie of heerlijk diner. Ons Grand Café is één van de oudste Nederlandse herbergen die nog altijd in naam, functie en zelfs op de oorspronkelijke plek bestaat. In de zomer hebben wij een heerlijk terras. Daarnaast kan je bij ons terecht voor al je feesten of partijen, zowel zakelijk als privé. Bovendien hebben wij elke 1e & 3e zaterdag van de maand gratis live muziek.






Hofman

Kerkplein 7, Alkmaar, Netherlands     Restaurant







IJkgebouw

Alckmariapad 2, Alkmaar, Netherlands     Restaurant


Aan de rand van het mooie centrum van Alkmaar introduceert 't IJkgebouw in Alkmaar de “urban kitchen”: een ambachtelijke, onderscheidende keuken, met een ruim gezond assortiment met zowel feminine als ruige invloeden, geserveerd in een “laid-back” sfeer, in een setting van deze tijd. Het monumentale IJkgebouw gelegen aan het Noord-Hollands kanaal in het Victoriepark (daar waar de victorie begon) is punt waar historie, cultuur en culinaire gerechten elkaar ontmoeten. Het IJkgebouw (hier werden de schepen geijkt voordat ze de zee opgingen) ligt aan een vaar- en wandelroute en biedt met ...






Kings Inn Alkmaar

Koningsstraat 6, Alkmaar, Netherlands     Hotel, Restaurant, Hostel


Kom je bij me eten / drinken en of slapen? Prinsheerlijk slapen in een van de 23 Koninklijke hostelkamers voor een meer dan vriendelijke prijs. Ook hebben wij een hotelgedeelte met 13 prachtige kamers, allemaal totaal verschillend. Midden in de verrassend leuke, historische binnenstad van Alkmaar. King’s Inn is ‘the place to be’ voor stellen, groepen, jongeren, families, scholen en backpackers. We hebben ruimte voor 138 gasten. Overnachten vanaf € 20,- per persoon per nacht. Oh ja, niet vergeten…bij King’s Inn heb je natuurlijk overal gratis WiFi! Nu in een jasje van toen: K...






Kippie.Alkmaar

Europaplein 92, Alkmaar, Netherlands     Shopping & Retail, Food & Beverage


Je vindt Kippie Alkmaar in het winkelcentrum De Mare. Tussen de vele winkels vind je onze Grill- en Maaltijdenwinkel tegenover de Albert Heijn. Heb jij de heerlijke producten al eens geproefd? Iedere dag ligt de toonbank vol met verse maaltijden, gegrilde producten en vers belegde broodjes. Kom gezellig eens langs bij de winkel en bekijk het gehele Kippie assortiment!






La Cubanita Alkmaar

Verdronkenoord 102, Alkmaar, Netherlands     Cuban Restaurant, Caribbean Restaurant, Tapas Bar & Restaurant







Melis d'r Zoenen

Melis Stokelaan 6, Alkmaar, Netherlands     Food & Beverage Company







Merv's Sportcafé

Scharlo 33, Alkmaar, Netherlands     Pub


Best pint of Guinness in the north of Holland,also Mervs the place to be for all your football,rugby or whatever sports you want to watch. If its on We'll show it.






Mojo's

Houttil 18, Alkmaar, Netherlands     Restaurant, Bar, Dance & Night Club


MOJO’S is een bar/club/restaurant in Alkmaar met een internationale look and feel. MOJO’S staat voor kwaliteit, diversiteit, vrijheid en genot. Laat je verrassen door de muziek, het eten en de hoogwaardige service die wij u graag bieden.






Momi-K

Kanaalkade 59, Alkmaar, Netherlands     Ethiopian Restaurant







Motto Sushi

Houttil 4-6, Alkmaar, Netherlands     Sushi Restaurant


Welkom bij Motto Sushi, Het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant, waarbij men voor één vaste prijs, onbeperkt kan genieten van verschillende Japanse specialiteiten. Het principe is eenvoudig. Men kan in tweeënhalf uur tijd onbeperkt uit onze menukaart bestellen. De bestelling wordt direct voor u klaargemaakt en aan tafel gebracht door onze gastvrije medewerkers. Ons menu biedt een uitgebreide keuze aan: Salades, Sushi’s, Kushi’s, Tempura en Teppanyaki (bakplaat)gerechten. Bij het diner is een verrassingsdessert inbegrepen.






Muscle Meals

Einsteinstraat 11, Alkmaar, Netherlands     Food & Beverage Company


Geen zin? Of geen tijd om te koken? Of gewoon als back-up, dan is MuscleMeals voor u een handige oplossing. Onze maaltijden zijn met zorg bereid.






Nola Social

Houttil 34, Alkmaar, Netherlands     Restaurant


“Laissez les bon temps rouler” Hoe los wil je gaan tijdens een lekkere avond uit? En met wie wil jij die beleving delen? Maak kennis met Nola - Social. The new kid in town. Geïnfuseerd met energie, maf van lekker eten en soepel in de heupen. Nola-Social brengt de zuiderse, zwoele sfeer uit New Orleans (what’s in a name!) zo het waagplein in Alkmaar op. Trendy. Muzikaal. Social. Easy. Life is there to share! Dus deel je jouw gerechtjes. De kaart staat vol met lekkers uit alle windhoeken En Nola houdt van dynamiek. Geen stijve settting met gesteven linnengoed: gewoon lekker eten en d...






Ontdek hier de nieuwe naam van de Ritsz

Ritsevoort 12, Alkmaar, Netherlands     Restaurant, Cafe, Cafeteria





"Find your restaurant in one click"