Sollo Caffe No1

Rating 4.2 (average of 82 opinions)

Ambijent prilagođen za Vaše ugodne trenutke,ili pak ispijanje jutarnje kafice uz dnevnu štampu i časopise Idelano mesto da započnete svoj dan

Sollo Caffe No1


Kafe SOLLO predstavlja jedinstveno mesto u Novom Sadu koje je ušuškano u samom srcu grada, nauglu ulice Danila Kisa.

Kafe SOLLO odiše gostoprimstvom, toplinom i prijatnošću, što vam omogućava da se ovde odmorite od urbanosti i obaveza, da se susretnete sa dragim ljudima, da popijete šoljicu najlepše kafe, kao i da se maksimalno dobro provedete.

Kafe SOLLO je izuzetno elegantan i nudi perfektnu svakodnevicu i za one najprobirljivije. Bilo da dođete na jutarnju kafu ili popodnevno uživanje, kafe SOLLO vam nudi sve što poželite i inspiriše vas na nove ideje.

Za početak dana, okušajte se u savršenoj snazi minijaturnog espresa. Tokom dana uživajte uz raznovrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa mogućnošću da uživate u najkvalitetnijim kolačima, koji su spremljeni sa puno ljubavi. Spoj za idealno veče – veliki izbor koktela i karta vrhunskih pića stavljaju sva vaša čula pred iskušenje.

Ljubazno osoblje kafea SOLLO teži da gostima uvek pruži vrhunski doživljaj u svakom smislu, bilo da je to osvežavajuće piće, fantastični slatkiš, sjajna i opuštajuća muzika, ili samo neobavezni razgovor.

info i rez 063 618 234 Miljan 064 932 94 92 Bojke

    Restaurant, Cafeteria, Internet Cafe

   www.sollocaffe.rs

      Facebook page

      Danila Kisa 2, Novi Sad, Serbia

Leave a comment
"Find your restaurant in one click"