Sala de nunti Mirage

Rating 4.8 (average of 20 opinions)

Organizam evenimente si ocazii speciale intr-un cadru elegant si distins. Pentru noi, fiecare eveniment e special!

Sala de nunti Mirage


Sala de nunti Mirage este situata in orasul Carei, judetul Satu Mare. Va punem la dispozitie o sala incapatoare cu o capacitate de 300 de persoane situata la etaj, o atmosfera calda si primitoare intr-un cadru distins si elegant.

De asemenea dispunem de o sala cu o capacitate de 80 de persoane pentu evenimente restranse, intr-un cadru intim. Ambienta este una din cele mai agreabile, sustinuta de atmosfera unei lumini calde, temperatura climatizata indiferent de anotimp(cald, rece).

Sala noastra va ofera o gama diversificata de preparate culinare atent pregatite de cele mai pricepute maini din ingrediente intotdeuna proaspete.

In meniurile noastre regasiti atat preparate traditionale ramanesti cat si specialitati din bucataria internationala. Meniu va fi asamblat in functie de dorintele dumneavostra in bucatarii profesionale amenajate la standarde europene.

Servirea este asigurata de un personal cu experienta care va sta tot timpul la dispozitie pentru a va face de neuitat clipele petrecute in prezenta noastra.

    Restaurant

   004 0735093721

      Facebook page

      str Uzinei nr 68, Careii, Romania

  Internal parking

Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"