Nektar pivo

Rating 4.7 (average of 187 opinions)

Službena FB stranica Banjalučke pivare

Nektar pivo


Koristeći samo najbolje sastojke i originalni recept koji datira iz 1873. godine, Nektar je pravi dragulj za sve ljubitelje piva.

Jedinstven ukus i kvalitet takvog lagera predstavljen je kroz njegovo simbolično ime, Nektar, piće olimpijskih bogova.

Da je riječ o izuzetnom pivu potvrđuje i činjenica da Nektar pivo treći puta za redom osvaja zlatnu medalju za kvalitet na prestižnom takmičenju "Monde Selection" u Briselu.
Banjalučka pivara je tokom poslednje dvije godine kreirala čak četiri nova okusa aromatizovanih piva Nektar limun, Nektar grejp, Nektar ribizla i Nektar ananas koji su izazvali revoluciju i za kratko vrijeme postali apsolutni lideri na tržištu aromatizovanih piva u Bosni i Hercegovini. Sva Nektar aromatizovana piva sadrže samo prirodnu voćnu aromu, što ih pored najkvalitetnijeg piva, izdvaja iz mase sličnih proizvoda na tržištu i što potrošači itekako cijene i prepoznaju. Nektar tamno aromatizovano pivo je definitivno novina u regionu i iznenađenje nakon limuna, grejpa i ananasa. Inače, crna ribizla se često koristi u pivarstvu kao dodatak pivima, uglavnom kod ejlova i voćnih piva. Nektar limun, Nektar grejp i Nektar ananas sadrže šezdeset odsto pravog voćnog soka, četrdeset odsto piva, te dva odsto alkohola. Nektar aromatizovana piva idealna su za sve situacije u kojim čeznete za pravim osvježenjem.

    Food & Beverage Company

   +387 51 334 100

   www.nektarpivo.com

      Facebook page

      Slatinska 8, Banja Luka, Bosnia and Herzegovina

Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"