Nørre Vosborg

Rating 4.5 (average of 395 opinions)

Herregården Nørre Vosborg er en af Vestjyllands smukkeste. Her kan du opleve ægte herregårdsstemning og blive forkælet med skønne oplevelser, lækker mad og overnatning i særklasse.

Nørre Vosborg


EVENTYRLIGE OPLEVELSER
Herregården Nørre Vosborg er Vestjyllands kulturelle samlingssted. Du kan deltage i et væld af skønne kulturarrangementer med musik, teater og kunst.

OPHOLD
Oplev ægte herregårdsstemning på Nørre Vosborg. Nyd livet i et par dage og få masser af gode oplevelser med hjem. Smag på Vestjylland i vores hyggelige restauranter, gå på opdagelse i vores smukke omgivelser og slap af i vores skønne natur.

VÆRELSER
Hotellet har 56 moderne og hyggelige værelser. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter som fladskærm og wi-fi. Værelsespriserne er inklusiv sund og lækker morgenbuffet, så du får en god start på dagen.

SELSKAB
Skal du holde barnedåb, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller noget helt andet? Nørre Vosborg er de perfekte rammer til din næste store fest. Vores smukke omgivelser og lækre mad gør din fest til noget helt specielt.

KURSER & KONFERENCER
Skal du arrangere et kursus, årsmøde eller en stor konference, så er Nørre Vosborg de ideelle rammer til både små og store forretningsaktiviteter. Kombiner evt. dit møde med et af vores kulturelle arrangementer.
Vi har mødelokaler fra få personer op til 300 personer. Vi har alt, hvad I skal bruge for at kunne facilitere jeres møde eller konference, så I slipper for at tænke på alt det praktiske.

    Hotel Resort, Scandinavian Restaurant, Live Music Venue

   97484897

   www.nrvosborg.dk

      Facebook page

      Vembvej 35, Vemb, Denmark

  Internal parking

   
Monday
07:00-00:00
Tuesday
07:00-00:00
Wednesday
07:00-00:00
Thursday
07:00-00:00
Friday
07:00-00:00
Saturday
07:00-00:00
Sunday
08:00-16:00


Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"