Featured Restaurants in SloveniaFeatured Restaurants in Slovenia

Slovenske Konjice Center okusov

Center okusov

Center okusov se nahaja v centru Slovenskih Konjic. Poskrbeljeno je za vse generacije. Najmlajši lahko uživajo na velikih notranjih in zunanjih igra... »

Ljubljana Pop's Place

Pop's Place

Burger Bar & Craft Beer, located in the heart of Ljubljana, Slovenia. Locally sourced beef, aged in house, and custom blended. Visit us and experience... »

Ljubljana Nebotičnik Skyscraper

Nebotičnik Skyscraper

Nebotičnik v vsakem primeru nudi nekaj, česar v Ljubljani še ni. Nahaja se na centralni lokaciji, ki mu nudi trg politične, poslovne, stanovalske ... »

Domzale A2B Derivati doo

A2B Derivati doo

Podjetje za urejanje rezervarjev

Leskovec pri Krskem Mlin Katić

Mlin Katić

Mlin Katič se nahaja v Veliki vasi, ki je 3 km oddaljena od Krškega in 1 km od avtoceste Ljubljana - Zagreb. Poslovna usmeritev podjetja je doseganj... »

Krsko Stara šola Krško

Stara šola Krško

Stara šola tako kot drugi vse bolj razširjeni centri ponovne uporabe po Sloveniji se od klasičnih second hand trgovin razlikujejo po tem, da izdelk... »

Maribor Rožmarin Restavracija Kavarna in Vinoteka

Rožmarin Restavracija Kavarna in Vinoteka

Spoznanja in izkušnje, ki jih prinašamo iz raziskovalnih potovanj po kulinaričnih in enoloških pokrajinah Mediterana, združujemo z navdihom in lj... »

Nova Gorica Beer Pro

Beer Pro

BEER PRO DISTRIBUTION, DISTRIBUCIJA PIVA d.o.o.

Zgornje Jezersko Šenkova domačija

Šenkova domačija

Na Šenkovi domačiji lahko prespite v novo urejenih sobah in apartmajih, kampirate, izvedete družinsko ali poslovno srečanje, poroko ali greste na ... »

Maribor Kooperativa Dame

Kooperativa Dame

Glavna dejavnost zadruge Kooperativa DAME, je razvoj trajnostnega turizma in gostinstva. Ker se zavedamo naše kulturne dediščine, dajemo velik poud... »

Prevalje HOBER turizem

HOBER turizem

V ponudbi novih nočitvenih kapacitet vam nudimo udobno opremljene sobe s TV-jem, hladilnikom in WiFi povezavo ter apartmaje z možnostjo zajtrka, pen... »"Find your restaurant in one click"