Featured Restaurants in SloveniaFeatured Restaurants in Slovenia

Ribcev Laz Foksner

Foksner

fôksner - m. (ó) 1. galantna oseba z manirami, ki zna zabavati družbo. 2. okrepčevalnica v bližini Bohinjskega jezera z odličnimi picami, hambur... »

Stoperce Okrepčevalnica Zelena dolina

Okrepčevalnica Zelena dolina

Nudimo vam izbrane domače jedi po predhodnem naročilu, lahko pa se okrepčate ob naši stalni ponudbi s poudarkom na jedeh iz žara. Tudi na vaše ... »

Bled Wine bar in restavracija Sova

Wine bar in restavracija Sova

Restavracija Sova se nahaja v majhni vasici Mlino, ob obali Blejskega jezera, v neposredni bližini matičnega priveza tradicionalne blejske pletne te... »

Murska Sobota AVE Panvita

AVE Panvita

AVE je blagovna znamka mesnih izdelkov iz rdečega in belega mesa. Zaradi svoje vrhunske kakovosti in priljubljenosti med ljubitelji dobre hrane AVE n... »

Ivancna Gorica Kavarna Sonček

Kavarna Sonček

Kavarna sonček se nahaja na začetku obrtne cone zraven Eurospina. Notranjost kavarne je lepo ter moderno opremljen, zunaj pa je velika pokrita teras... »

Kranjska Gora Kotnik Hotel Restaurant Pizzeria

Kotnik Hotel Restaurant Pizzeria

Obiščite prijazni restavracijo in picerijo Kotnik v osrčju Kranjske Gore in na lastne brbončice doživite paleto gorenjske gostoljubnosti. // Besu... »

Ljubljana Robin Food

Robin Food

Odgovornost vseh nas je, da s svojimi poslovnimi in tudi osebnimi odločitvami pozitivno vplivamo na okolje in kot odgovorni prebivalci planeta varuje... »

Paka pri Velenju Pizzerija Basilica

Pizzerija Basilica

Pizzerija in špageterija Basilica se nahaja ob glavni cesti v Paki pri Velenju. V ponudbi imamo vrhunske pizze iz krušne peči, okusne testenine, z... »"Find your restaurant in one click"