Featured Restaurants in SloveniaFeatured Restaurants in Slovenia

Trbovlje Pizzerija Dimnik

Pizzerija Dimnik

Gostilna Dimnik je odprta od leta 1876 in je najstarejša delujoča gostilna v Trbovljah. Hiša je kulturni spomenik, v njej je živela “slovenska m... »

Ljubljana Presnica

Presnica

Presnica.com je namenjena vsem vam, ki ste se odločili, da želite jesti zdravo in se pri tem ne odpovedovati gurmanskim užitkom. Na strani www.pre... »

Ljubljana O vinu

O vinu

O vinu je spletno mesto, na katerem v prvi vrsti predstavljamo slovenska vina in vinarje, ki se v zadnjih letih vse pogosteje uvrščajo med najboljš... »

Ptuj El restaurante de Poncho

El restaurante de Poncho

El restaurante de Poncho je mehiška restavracija s široko ponudbo mehiških jedi, dodatkov in mehiških specialitet. Zakaj ne bi kdaj poizkusili tud... »

Moravske-Toplice Oštarija Cipot

Oštarija Cipot

On a pleasant terrace and its concealed, intimate corners you can hide away in the shadows or watch the sunset with a glass of wine or juice, a piece ... »

Velike Lasce Pri Kuklju

Pri Kuklju

Gostilna pri Kuklju stoji sredi Velikih Lašč, 30 kilometrov iz Ljubljane v smeri proti Kočevju. Gostilna pri Kuklju je trška gostilna z dolgoletn... »

Mezica Gostinstvo Koroš'c-Restavracija ORADA

Gostinstvo Koroš'c-Restavracija ORADA

Smo mlada ekipa ljudi, ki se s svojim strokovnim znanjem in svežimi idejami trudimo ponuditi nekaj novega, nekaj drugačnega, celovitega in dovršen... »"Find your restaurant in one click"