Featured Restaurants in RomaniaFeatured Restaurants in Romania

Brasov Bakabi

Bakabi

In Brasov avem un restaurant un pic mai altfel. El se numeste Bakabi Brasov , iar SPECIALITATEA sa este ceva ce nu am mai vazut la alt restauran... »

Sighisoara Restaurant Pizzerie Venetia Sighisoara

Restaurant Pizzerie Venetia Sighisoara

Despre noi Restaurant - Pizzerie Veneția va asteapta intr-o ambianta deosebit de placuta si va sta la dispozitie cu serviciile sale de o foarte buna ... »

Vama Veche Papa la Şoni

Papa la Şoni

În contextul actual, se poate vorbi de o gastronomie „elitistă”, practicată în marile resturante şi adesea inaccesibilă pentru un public ed... »

Predeal Hotel & Restaurant Dragului

Hotel & Restaurant Dragului

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Dragului Predeal este gazda ospitaliera î... »

Deva TheRefresh

TheRefresh

TheRefresh Initiat 16.07.2012 Puncte de lucru: Hunedoara - Str. Avram Ianuc, nr. 9 (în incinta Kaufland) Deva - Str. 1 Decembrie 1918, nr. 18 Deva, ... »

Slanic Restaurant Grota Miresei | Slanic Prahova

Restaurant Grota Miresei | Slanic Prahova

Aflat în Complexul de agrement Baia Baciului, Restaurantul Grota Miresei are o capacitate de 140 locuri în interior, 80 de locuri în foișoarele ac... »

Bucharest Club Bound

Club Bound

Incepand cu data de 10 Februarie 2012, cele mai tari nopti de petrecere se tin la Club Bound!

Craiova Pizza Di Napoli Craiova

Pizza Di Napoli Craiova

Pizza di Napoli va ofera cea mai buna pizza la cele mai mici preturi !

Sinaia KUIB Restaurant

KUIB Restaurant

Descoperă ambianța rafinamentului! Când se termină viaţa agitată din oraş începe natura. Când se termină grijile şi problemele, încep cl... »

Râmnicu Vâlcea Pensiunea Valentina

Pensiunea Valentina

„Pensiune Valentina“ - 4 stele este situată în Rm. Vâlcea, la aproximativ 1 km de centrul oraşului, în imediata apropiere a râului Olt. Dato... »

Slobozia Axa Caffe

Axa Caffe

AXA Caffe revine cu un nou look chic, nu este doar o simplă cafenea ci un spațiu intim și rafinat în care, de la cafeaua de calitate oferită de I... »

Calarasi Pizzeria Bya

Pizzeria Bya

Preparatele Pizzeriei Bya respecta specificul produselor italiene, dar este imbunatatit de o reteta germana prin calitate si abundenta ingredientelor... »"Find your restaurant in one click"