Featured Restaurants in NetherlandsFeatured Restaurants in Netherlands

Heesch Bomenpark

Bomenpark

Dineer met uitzicht op het water, drink een borrel op ons terras of ontspan na een wandeling in het prachtige natuurgebied.

Arum Restaurant Tandjong Priok

Restaurant Tandjong Priok

Welkom in restaurant Tandjong Priok: een in Nederland unieke Indonesische keuken. Indonesisch restaurant Tandjong Priok serveert geen rijsttafels. Wa... »

Amsterdam Belushi's Amsterdam

Belushi's Amsterdam

Our Amsterdam bar is in the thick of things near Dam Square and in the middle of the Red Light District rocking out every night to pumping tunes. You... »

Macharen Feesterij 't Vunderke

Feesterij 't Vunderke

Jurgen en Loes Verhoeven verwelkomen u graag! U kunt bij hen terecht voor een waanzinnige feestavond of huwelijksdag, heerlijke buffetten, koffietafe... »

Dokkum Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Ons bedrijf staat in een landelijke omgeving in Friesland, net buiten de stad Dokkum en valt officieel onder het dorp Oostrum. Op deze site kunt u al... »

Vinkeveen Bar eetcafe 't Kruytvat

Bar eetcafe 't Kruytvat

Welkom op de site van bar eetcafe 't Kruytvat. Ons eetcafe bevindt zich in een van de oudste panden van Vinkeveen. Het pand is gebouwd omstreeks 1880.... »

Bentveld SonnemanS Bar Bistro

SonnemanS Bar Bistro

Het woord bistro is oorspronkelijk afkomstig uit het Frans: `Bistrot'. Het is in de letterlijke betekenis een eetgelegenheid die het midden houdt tuss... »

Sneek Aan de Gracht

Aan de Gracht

Een heerlijk en eerlijk restaurant aan het Grootzand in Sneek. Gezellige sfeer en buitengewoon terras in hartje centrum van de watersportstad. Geopend... »"Find your restaurant in one click"