Featured Restaurants in KosovoFeatured Restaurants in Kosovo

Ferizaj FITORJA SH.P.K

FITORJA SH.P.K

--FITORJA-- Historiku Kompania "FITORJA" është themeluar në vitin 1990, nga z. Tahir Maloku i cili është njëherësh edhe pronar legjitim i k... »

Ferizaj City Villa

City Villa

City Villa, ofron një ambient shumë komod dhe të veçantë në fushën e hotelerisë. Tek ne mund të akomodoheni nga Villat Standard, Villa VIP me... »

Pristina Amas Lounge Bar

Amas Lounge Bar

A'mas Caffe&Food është një ndërthurje perfekte midis Lounge Bar dhe Restorant-Pizzeri në Prishtinë. Një ambient i ngrohtë, familjar, me gjelb... »

Gjilan Alina Weddings

Alina Weddings

Sallë dasmash

Ferizaj Restaurant Mandarina

Restaurant Mandarina

Per Rezervime mund të Kontaktoni 044 279 725/ 044 17 17 56 /

Pristina Taunita Fish-Dragodan

Taunita Fish-Dragodan

Restaurant peshku Sea food restaurant

Pristina N'Kojshi

N'Kojshi

N'Kojshi it's a place where everybody will get the best service, there will be a lot of fun, cold beers, live music (unplugged), and much more ..."Find your restaurant in one click"