Featured Restaurants in DenmarkFeatured Restaurants in Denmark

Hjarbæk Hjarbæk kro.

Hjarbæk kro.

Hjarbæk Krobygning var toldsted fra 1847-1867, dernæst højskole i en kort periode og siden 1867 har her været kro. Før 1867havde kroen til huse i... »

Skagen SMAG1

SMAG1

SMAG1 er Skagens nye "multikøkken" og spisested. Herfra kan der bestilles lækker mad til selskaber ud af huset (min. 8 kuverter) og take away-rette... »

Stokkemarke Native Cooking Award

Native Cooking Award

The Native Cooking Award er en international konkurrence for kokke på Michelin-niveau eller tilsvarende. Konkurrencen finder sted hvert år ved og o... »

Ansager Allan's Dinér

Allan's Dinér

Vi stiller ikke bare varmekasserne ved døren. Der bydes på flot pyntede fade, udsøgte menuer og lækre hjemmebagte brød. Vi går meget op i kvali... »

Sønderborg Mr. K Sønderborg

Mr. K Sønderborg

Lidt om os Mr. K er et nyt familievenligt og hyggeligt spisested i hjertet af Sønderborg. Stedet er både familieejet og familiedrevet, hvilket g... »

Allerød Ninas NaturCafé

Ninas NaturCafé

Ninas NaturCafé serverer små frokostanretninger og mange kager - gå en tur i skoven først og bliv sulten! Vi har lidt indendørs plads, som kan r... »

Kjellerup Hos Suss

Hos Suss

Hos-Suss har vi et lækkert udvalg af sandwichs, pastasalater, burgere, smørrebrød og meget andet. Der anvendes udelukkende friske råvarer, samt hj... »

Fredericia Restaurant Café Carlos

Restaurant Café Carlos

Café Carlos befinder sig i hjertet af Fredericia. Vi udfordre gerne med spændende mad, som vækker sanserne og giver dig en god oplevelse. Det er et... »"Find your restaurant in one click"