Featured Restaurants in Bosnia and HerzegovinaFeatured Restaurants in Bosnia and Herzegovina

Travnik Caffe  Pizzicato

Caffe Pizzicato

Predstavljamo Vam novi ugostiteljski objekat u gradu. Nasa ideja potiče od toga da za Vas napravimo mjesto gdje možete izaci, zaboraviti na sve brig... »

Siroki Brijeg Basilico gastro bar

Basilico gastro bar

Gastro bar Basilico donosi dašak zapadnjačke kuhinje u prostore zapadne Hercegovine. U modernom i nesvakidašnjem interijeru možete kušati slane i... »

Brcko Bimal d.d.

Bimal d.d.

BIMAL d.d. Brčko jedini je proizvođač jestivog ulja u Bosni i Hercegovini i spada u red najmodernijih fabrika ulja na području jugoistočne Evrope... »

Bihac Caffe-Pizzeria

Caffe-Pizzeria "City"

Najbolje tijesto, spoj svježih i ukusnih sastojaka te brza i pouzdana dostava, neki su od kriterija odabira kada želite naručiti pizzu iz krušne p... »

Prijedor Caffe Club Marina

Caffe Club Marina

Kafe Marina je odličan odabir za jutranju kafu, za ćaskanje sa prijateljima i za večernje uživanje u prijatnom društvu. Ovde ćete naći sve št... »

Lukavica Restoran 'Toplik'

Restoran 'Toplik'

"Toplik" je 2009. godine nagrađen prestiznom nagradom "zlatna kruna" za restoran sa najboljim vlastitim uzgojem ribe na prostoru cijele BiH. Nagrada ... »

Brcko La Bottega Brcko

La Bottega Brcko

Talijanska poslovica kaze “Zakon pijenja kao zakon ljubavi: bilo kada, bilo gdje, bilo kako. Ali kao u ljubavi i u piću su važne sve okolnosti. Po... »"Find your restaurant in one click"