Featured Restaurants in AlbaniaFeatured Restaurants in Albania

Koplik Razem

Razem"Vila"Pepaj

HOTEL BAR RESTORANT PICERI "VILA PEPAJ" Me nje cilesi perfekte gatimi dhe akomodim te shkelqyer Per cdo rezervim apo porosi mund te na kontaktoni ne ... »

Tirana Goody's Albania

Goody's Albania

Kembengulje ne cilesi! Kujdes i vazhdueshem. Besnikeri ndaj klientit. Besueshmeri. Keto jane vlerat e Goody's, qe me hapjen e restorantit te pare ne m... »

Durrësi SEMA

SEMA

Confectionery, Restaurant, Lounge

Gjirokastër Kerculla Resort

Kerculla Resort

Discover the world heritage old Stone Town of Gjirokaster throughout our luxury resort hotel with a castle style located at the top of the hill with e... »

Berat Taverna Ago

Taverna Ago

E krijuar ne vitin 1993 Taverna AGO e vertet dhe e vetme ne llojin e vet ndodhet ne Uznove te Madhe (Tek Fiqte). . .

Tirana TEG (Tirana East Gate) - Official

TEG (Tirana East Gate) - Official

TEG është qendra tregtare më e madhe në Shqipëri, me një sipërfaqe ndërtimi prej 90,000m2, nga ku 42,000 m2 janë siperfaqe dyqanesh; prej te ... »

Vlorë Restorant 'Joni' Vlore

Restorant 'Joni' Vlore

"Restorant Joni Vlore' Ristorante di Pesce a Valona è una meta da non perdere per i veri amanti delle specialità di mare. Utilizziamo solo ed esclus... »"Find your restaurant in one click"