DeDAKKAS

Rating 4.4 (average of 114 opinions)

Een groen horecapaviljoen op het dak van parkeergarage de Kamp met dakterras en fantastisch uitzicht over de binnenstad van Haarlem.

DeDAKKAS


DeDAKKAS is een groen horecapaviljoen bovenop parkeergarage de Kamp in het centrum van Haarlem. Een groene en stedelijke plek waar je het hele jaar door terecht kunt voor lekker eten en drinken, unieke en afwisselende ervaringen en waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht over de Haarlemse binnenstad.

Centraal gelegen in het zuidoosten van het centrum wordt je letterlijk even boven de drukte van de stad uitgetild. Vanuit het paviljoen en vanaf het terras zie je recht voor je de monumentale binnenstad van Haarlem liggen met links de duinen, rechts de koepelgevangenis en recht voor je de Grote St. Bavokerk die over de lengte van het middenschip boven de daken uit torent. Het bovenste parkeerdek staat nagenoeg altijd leeg en krijgt met DeDAKKAS een sociale, groene en duurzame invulling.

Tenminste. In onze visie is dat zo. DeDAKKAS bestaat voorlopig alleen nog in onze droom. Een droom om een fantastische plek te creƫren op het dak van parkeergarage de Kamp in Haarlem

    Restaurant, Deck & Patio Builder

    Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Suitable for groups
          Outdoor tables
          Reservations
          Table service


   0235749526

   www.dedakkas.nl

      Facebook page

      De Witstraat 1A, Haarlem, Netherlands

   
Monday
Closed
Tuesday
09:00-23:00
Wednesday
09:00-23:00
Thursday
09:00-00:00
Friday
09:00-00:00
Saturday
09:00-00:00
Sunday
09:00-23:00   
          


Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"