Stadsstrand-Zwolle

Rodetorenplein 1, Zwolle, Netherlands     Lounge, Beach, Bar & Grill







Swolsch Café

Melkmarkt 37, Zwolle, Netherlands     Cafe, Bar


Een gezellig bruin café voor jong en oud, met voor ieder wat wils. Zo hebben we tussen de middag lekkere broodjes en kunt u aan het einde van de dag terecht bij ons voor een gezellige borrel en 's avonds maken we er een leuk feestje van!






T Pannenkoekenschip

Pletterstraat 6, Zwolle, Netherlands     Family Style Restaurant







Van der Valk Hotel Zwolle

Nieuwleusenerdijk 1, Zwolle, Netherlands     Hotel, Restaurant, Bar


Op slechts een korte afstand van de binnenstad van Zwolle bevindt zich, langs de A28, Van der Valk Hotel Zwolle. Het hotel is geopend in november 2013 en is voorzien van 178 comfortabele hotelkamers en 17 multifunctionele vergaderzalen. U kunt uw smaakpapillen laten verrassen in het a la carte restaurant, eten met een extra dimensie tijdens de Live Cooking of een heerlijke borrel nuttigen in de hotelbar. Daarnaast kunt u geheel ontspannen in de uitgebreide wellness inclusief een fitnessruimte.






Vierjaargetijden Zwolle

Melkmarkt 8, Zwolle, Netherlands     Restaurant, Pub, Cafe







Wereldrestaurant Eten & Zo

Boerendanserdijk 43, Zwolle, Netherlands     Restaurant


Eten & Zo Zwolle verheugt zich erop u te mogen verwelkomen! Ontdek ‘s avonds bij ons de heerlijke smaken vanuit verschillende landen en culturen. Geef je over aan de intieme sfeer van het restaurant. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt, zodat u en uw gehele gezelschap een onvergetelijke avond beleven. Bij Eten & Zo Zwolle geniet u 2,5 uur onbeperkt van de eindeloos gevarieerde buffetten. Omdat we met verse seizoensgebonden producten werken, wisselt ons aanbod regelmatig.






Wijnbar OAK Zwolle

Gasthuisplein 23, Zwolle, Netherlands     Wine bar





"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"