Stadskällaren

Storgatan 43A, Skellefteå, Sweden     Food & Beverage







Stiftsgården Skellefteå - Restaurang, Konferens & Hotell

Brännavägen 25, Skellefteå, Sweden     Hotel, Restaurant


STOLTHET och TRADITION sedan 1507. På Stiftsgården står mötet och måltiden i centrum. Vi tror på möten mellan människor. På givande samtal och att få skratta ihop. Vi tror på att äta och dricka gott tillsammans. Stiftsgården i Skellefteå är en konferensanläggning där alla förutsättningar finns för personliga och viktiga möten. Verkliga möten växer fram. Därför behövs tid. Övernattning i våra smakfullt inredda rum känns inte som bortkastad tid, det är en upplevelse i sig. Stiftsgården är en komplett konferensanläg...






Stigs Konditori

Karlgårdsvägen 15, Skellefteå, Sweden     Bakery, Coffee Shop, Restaurant


Ett anrikt familjeföretag med tradition i flera generationer. På Stigs Konditori bakar vi med hjärtat och fokuserar på en suverän kvalitet! Vi vill att våra bakverk skall vara lika tilltalande till både smak som form. Vi vill med denna facebook sida dela erbjudanden, bilder, kampanjer, inspiration och ide'er. Titta, njut och låta er inspireras. Välkommen till vårt cafe’ intill Sörböle torg i Skellefteå.






Taco Bar

Nygatan 40, Skellefteå, Sweden     Ristorante tex mex







Texas Longhorn

Tjärhovsgatan 14, Skellefteå, Sweden     Steakhouse, American Restaurant, Bar & Grill







The Bishops Arms Skellefteå

Torget 6, Skellefteå, Sweden     Pub, Beer Bar, British Restaurant


The Bishop´s Arms är Sveriges ledande kedja av Engelska Pubar, vi finns på ca 40 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr. The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av fatöl och Single Malt Whisky i en genuin Engelsk miljö, serverad av kunniga medarbetare .






Truckgatan

Truckgatan 1, Skellefteå, Sweden     Restaurant







Verandan

Stationsgatan 8, Skellefteå, Sweden     European Restaurant, Scandinavian Restaurant


På Verandan kan du välja att äta allt ifrån enkla smörgåsar till en stor avsmakningsmeny. Vår bredd som restaurang ger dig som gäst valfrihet, men något vi inte kompromissar med är råvarorna. De är alltid i fokus för vi vill ge dig som gäst rena och enkla smaker utan att krångla till det. Ibland höjer vi ljudnivån ett snäpp från enkel bakgrundsmusik till stora liveband. På helgerna förvandlas restaurangen efter middagen till en pulserande nattklubb.




"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"