Plan C

Slepersvest 1, Rotterdam, Netherlands     Cafe, Bar, Performance & Event Venue







Proeflokaal Bregje Entrepothaven R'dam

Vijfwerelddelen 77 t/m 81, Rotterdam, Netherlands     Restaurant







Rensley Krioyo

Rotterdam, Netherlands     Restaurant, Food Truck


Rensley Krioyo is een gezellige Antilliaans caribisch Truck di pan






Restaurant 't Ambachthuys

Kerkstraat 10, Rotterdam, Netherlands     French Restaurant


Eigenaar en Chef-kok Dimitri verzorgt met passie en liefde voor het vak de meest voortreffelijke gerechten voor u uit de Franse keuken (met een moderne twist). Reserveren is mogelijk en ‘t Ambachthuys is tevens groepsvriendelijk en geschikt voor kinderen. Kom ook ons “joie de vivre” gevoel in hartje Hillegersberg proeven!






Restaurant Cathay

Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam, Netherlands     Restaurant


Restaurant Cathay is een "All You Can Eat" restaurant .Onze gasten maken een culinaire reis langs de wereldkeuken. En genieten daarbij met volle teugen van al onze bijzondere smaken en gerechten: “All You Can Eat”. Hierbij is gebruik gemaakt van verse producten en ingrediënten. Kwaliteit staat bij Restaurant Cathay namelijk hoog in het vaandel. Net als service, want we zetten alles op alles op de best mogelijke service te bieden. Bij restaurant Cathay betaalt u niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. U betaalt vooraf het door u aangegeven arrangement voor 2,5 ...






Restaurant Goud

Rotterdam, Netherlands     Ristorante







Restaurant L'Entrecôte

Museumpark 35, Rotterdam, Netherlands     French Restaurant


Op de punt van het NAI aan het museumpark is sinds 10 april 2014 L'Entrecôte geopend. Overdag is bij mooi weer het terras van ca, 400 m2 geopend voor de borrel. S'avonds zijn onze formules verkrijgbaar: Formule Entrecôte, Formule Kaassouflé, Formule Sliptong en een wisselende Formule. Het restaurant bevindt zich op de eerste etage met uitzicht over het Museumpark en een deel van de skyline van Rotterdam. Op de begane grond is de bar voor borrel en kleine kaart. Het terras ligt aan de grote vijver van het NAI.






Rodizio Rotterdam

Kruiskade 24/26, Rotterdam, Netherlands     Brazilian Restaurant







Routiers Maasvlakte

Hormuzstraat 50, Rotterdam, Netherlands     Trattoria, Ristorante europeo


Routiers Maasvlakte staat voor goed eten en drinken in een gezellige sfeer. De vrachtwagenchauffeur staat bij ons centraal/ Zo beschikken wij over een ruime, gratis parkeerplaats en zijn er douche- en toiletfaciliteiten aanwezig. Tevens beschikken wij over een rookruimte. Maar ook de zakenmensen, vertegenwoordigers en toeristen zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje! Onze kaart bied voor ieder wat wils!






Safir Rotterdam

Vijf Werelddelen 91, Rotterdam, Netherlands     Moroccan Restaurant, Tapas Bar & Restaurant


Restaurant Safir Rotterdam biedt u niet alleen de tongstrelende ervaring van een assortiment aan heerlijk vers bereidde spijzen. Maar ook een authentieke Marokkaanse sfeer. Dames die in kaftans (Marokkaanse kledij), u de sfeer laten proeven terwijl u kunt genieten van Noord-Afrikaanse ritmes.






Satebar

Karel Doormanstraat 332, Witte de Withstraat 51A, Eramus Universiteit, Rotterdam, Netherlands     Indonesian Restaurant, Fast Food Restaurant


Visit our branches at: Rodezand (2005) Karel Doormanstraat (2008) Witte de Withstraat (2011) Erasmus University Rotterdam (2014). TU Delft (2016) Rotterdam CS (2017) Den Haag CS (2017)






Seoul Sista

Hartmansstraat 31, Rotterdam, Netherlands     Korean Restaurant







SHAAMI HUIS البيت الشامي

Schiedamseweg 38B, Rotterdam, Netherlands     Syrian Restaurant







Shabu Shabu

Westblaak 82, Rotterdam, Netherlands     Sushi Restaurant







Shabu Shabu

Watermanweg 309, Rotterdam, Netherlands     Sushi Restaurant





"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"