Organikus Energia

Gyula, Hungary     Food & Beverage Company


Az Organikus Energia teljes csapatának célja, hogy preventív gondolkodás útján, minden családba jusson el a Természetes Egészség!






Sörpince Vendéglő

Kossuth Tér 2, Gyula, Hungary     Ristorante







Selfice önmegvalósító fagylalt

Városház u. 2., Gyula, Hungary     Ice Cream Shop, Cafeteria







Tinos

Városház utca 2, Gyula, Hungary     Cocktail Bar, Wine Bar, Coffee Shop


Wine and Cocktail Bar, with over 60 different wines and 30 fantastic cocktails, Live music most weekends, open till late.






Várkert Étterem

Várkert u. 2., Gyula, Hungary     Hungarian Restaurant, Pizza Place


A Gyulai Várfürdő nyári főbejáratánál kellemes hangulatú kerthelyiség. Esténként élőzenével, csapolt sörökkel, koktélokkal.






Várkonyi Bistro & Bar

Kossuth Lajos utca 14., Gyula, Hungary     Restaurant, Bar


A Várkonyi család régi álma valósult meg, amikor Gyula szívében megnyitottuk bisztrónkat. Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. Hisszük, hogy a jó ízhez a minÅ‘ségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli Å‘stermelÅ‘ktÅ‘l szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan ételek elkészítéséhez. Italkínálatunkat kiváló minÅ‘ségű borok, rövid italok széles választÃ...






Wellness Hotel Gyula**** superior

Part u. 5., Gyula, Hungary     Hotel, Travel Company, Food & Beverage


A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája, a Családi Wellness Hotel Gyula**** superior. A korábban Agro Hotelként ismert szálloda felújítása során teljes egészében átalakult. Romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak. Wellness szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kik...




"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"