Burger King Nytorv

Østerågade 14, Aalborg, Denmark     Fast Food Restaurant







Cadbury - Lækkeriet

Hålsvej 6, Aalborg, Denmark     Food & Beverage Company







Café Friends

Vesterbro 91, Aalborg, Denmark     American Restaurant, Buffet Restaurant, Burger Restaurant


Pheobe, Joey, Ross, Chandler, Rachel og Monica – you name it! De er alle elsket og beundret I deres medvirken I den verdensomspændende serie ”Friends” Nu kan du ikke bare identificere dig med dem på tvskærmen, for på café Friends i Aalborg er der linet op præcis som The Central Park, vi kender fra Friends. Alle deres menuer; lige fra Burger til steaks og sandwichs er opkaldt efter rollerne i Friends, dette giver en herlig følelse af at være en del af det eftertragtede fællesskab de har. Hele ideen med Cafeen er også at gøre den så virkelighedsnær den Amerikanske Central Par...






Cafe Bonden

Vesterå 5, Aalborg, Denmark     Restaurant, Specialty Grocery Store, Cafe







Cafe Min Olivia

Vesterå 3, Aalborg, Denmark     Restaurant, Cafe







Cafe Peace

Boulevarden 4, Aalborg, Denmark     Restaurant, Coffee Shop


Café Peace er en hjertevarm og hyggelig café, hvor fokus er service, smil og dejlig mad. Vi åbner tidligt for de morgenfriske, hvor vi serverer morgentallerkner med æg og bacon. Allerede fra kl. 9.00 kan I nyde vores populære Peace Brunch. Vores frokost er skønne sandwich, burgere, salater, suppe, pastaretter og andet godt. Alt af gode råvarer, hjemmelavede dressinger og alt brød bagt på surdej. Vi har om eftermiddagen masser af dejlige kager, flødeboller, og hvad der ellers hører en hyggetime til sidst på dagen. Om aftenen kan du også få steak med hjemmelavet bearnaise, tapas...






Cafe Ulla Terkelsen London

Kastetvej 36, Aalborg, Denmark     Restaurant, Cafe, Bar


For bordreservation book online på https://cafeullaterkelsenlondon.dk/ eller ring på 98158000 mellem kl. 11-13. Vi tager ikke imod bordreservationer eller forespørgsler på facebook. Åbningstider: Mandag-torsdag : 08:00 - 00:00 Fredag : 08:00 - 03:00 Lørdag : 10:00 - 03:00 Søndag : 10:00 - 00:00 Køkkenet har åbent til kl. 21.00 samt fredag og lørdag til kl. 22.00.






Cafe Vi.2

C. W. Obels Plads 2, Aalborg, Denmark     Diner, Cafe


Café Vi.2 er en café med hyggelige omgivelser, beliggende centralt i Aalborg centrum, med en god udsigt over C.W. Obels Plads. Vores menukort byder på typiske caféretter samt et spændende udvalg af friskpresset juice og smoothies.






Cafeministeriet

Møllegade 19, Aalborg, Denmark     Restaurant, Coffee Shop


Vi gør vores bedste for at give dig en god oplevelse, uanset om du skal have stillet den lille eller store sult. I vores køkken laves det meste fra bunden af kvalitetsråvarer. Vi arbejder med årstiderne - derfor finder du for eksempel ikke jordbær og grønne asparges om vinteren. Vores hjemmebagte madbrød, rugbrød, humus, pesto og andre produkter kan for det meste købes ud af huset. Vi håber, I vil nyde jeres stunder her på cafeministeriet.






Casa Blanca Aalborg

Ved Stranden 4, Aalborg, Denmark     Buffet Restaurant







Casa Pazza - We do crazy good pasta

Reberbansgade 20, st.th, Aalborg, Denmark     Italian Restaurant







Caspars

Algade 55, Aalborg, Denmark     Diner







CheerUp Foodtruck

Dannebrogsgade 5, Aalborg, Denmark     Food Truck, Restaurant







Chido Mexican Grill

Boulevarden 7, Aalborg, Denmark     Fast Food Restaurant, Mexican Restaurant


http://www.findsmiley.dk/698298






CmC.... Vine

Birke alle 33, Aalborg, Denmark     Food & Beverage Company


Juliénas er et af Beaujolais 10 cru områder og ligger ca 60 km fra millionbyen Lyon. I Juliénas er der dyrket vin siden romertiden og navnet Juliénas kommer oprindeligt fra Julius Cæsar.




"Finden Sie Ihr Restaurant mit einem Klick"