La cubanita Roosendaal

Nispensestraat 21, Roosendaal, Netherlands     Tapas bar e ristorante, Ristorante spagnolo, Ristorante europeo







Let's Play

Onyxdijk 5, Roosendaal, Netherlands     Sports Event, Food & Beverage







Lounge8Roosendaal

Raadhuisstraat 70, Roosendaal, Netherlands     Asian Fusion Restaurant, Lounge


Lounge 8 staat voor oneindig genieten. Voel je niet alleen welkom, maar vooral thuis in onze warme inrichting. Vertel ons je wensen en laat je verwennen met alle specialiteiten die we hebben; - live DJ, - meer dan 100 tapas gerechtjes waaronder salades, sushi, tapas, grillgerechtjes - wisselbieren van de tap - ambachtelijk gemaakte cocktails - de gezelligheid van onze collega's die altijd voor u klaar staan






Maddey's Roosendaal

Markt 44, Roosendaal, Netherlands     Ice Cream Shop, Local Service


In Amerikaanse stijl, trendy ingerichte ijssalon met home made ijs, heerlijke take away koffie's met siroopjes, slagroom, koffie specialiteiten, high tea's met hapjes uit eigen bakkerij, pip servies, koffie met home made taart.






Restaurant Kook. Roosendaal

Rucphensebaan 18, Roosendaal, Netherlands     Ristorante per famiglie, Ristorante a buffet


http://www.roosendaal-kook.nl/






Tom's Diner

Raadhuisstraat 3, Roosendaal, Netherlands     American Restaurant, Burger Restaurant


Tom's Diner is American Diner met een fifties/sixties beleving en dito muziek. Kom genieten van onze heerlijke vers bereide burgers en milkshakes. Alles is biologisch en MVO.






Wapen van Roosendaal

Markt 9, Roosendaal, Netherlands     Pub, Restaurant, Cafe


Het Wapen van Roosendaal is een café voor iedereen. Het is de woonkamer van Roosendaal. Het Wapen bestaat nu al bijna 45 jaar. En we zijn bezig met de derde generatie Matthijssen. Voorheen deden Tante Jopie en Pierre de zaak runnen. Na een aantal jaar kwam hun zoon Henri er bij. En na langere tijd stopte Jopie en Pierre en kwam Anja erbij. En sinds 5 jaar zit ook Maaike in het familie bedrijf. Met ons enthousiast team maken wij van het Wapen een Roosendaalse woonkamer. Komt u voor een kopje koffie of een grote receptie alles is elke dag weer mogelijk in dit bruisend café. Wij hopen u d...






Wereldrestaurant A17

Aanwas 51, Roosendaal, Netherlands     Buffet Restaurant, Sushi Restaurant


Wereldrestaurant A17 vindt u naast de snelweg A17 bij afslag 20 in Roosendaal. Dit restaurant heeft ruim 600 zitplaatsen en maakt gebruik van het All you can Eat & Drink principe.




"Find your restaurant in one click"