5Gum Romania

Tipografilor, nr. 11-15, Bucharest, Romania     Food & Beverage Company


Termeni si conditii privind utilizarea paginii de Facebook "5 – Stimuli pentru Simturi" Te rugam sa tratezi cu respect intreaga comunitate prin respectarea termenilor si conditiilor Facebook si prin evitarea postarii de spam sau comentarii care: - Ataca sau discrimineaza alti utilizatori - Contin limbaj licentios - Au continut religios discriminatoriu Wrigley Romania isi rezerva dreptul de a sterge orice fel de comentariu care nu se supune regulilor de mai sus. Daca o persoana incalca aceste reguli in mod constant, accesul sau pe pagina va fi blocat. Continutul postat pe sau prin interme...


A3

Str. Mendeleev 29, Bucharest, Romania     Restaurant, PubAbel's WINE BAR

str. Pictor Nicolae Tonitza nr. 10 (Centrul Istoric), Bucharest, Romania     Wine Bar, Wine/Spirits


GREAT SELECTION OF WINES- COCKTAILS-GOOD MUSIC & ATMOSPHERE


ABI Piadina

MALL PARK LAKE, Bucharest, Romania     Italian RestaurantAcapulco Events - Restaurant & Garden

Intrarea Torentului 17-19, sector 2, Bucharest, Romania     Wedding Planning Service, Restaurant


Ca urmare a celor 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor, consideram ca am ajuns la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste organizarea evenimentelor din viata Dumneavoastra. Din cele peste 1000 de evenimente organizate am invatat sa acordam o importanta deosebita fiecarui amanunt, pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de cele mai frumoase evenimente. Noi dovedim de fiecare data ca suntem Profesionistii Evenimentelor !


Alfredo Seafood

Intrarea Binelui 1A, Bucharest, Romania     Food & Beverage CompanyAlka - Asa cum iti place

Șoseaua Străulești 76-86, Bucharest, Romania     Food & Beverage Company


Punem suflet în tot ce facem și vrem să te surprindem mereu plăcut cu rețete delicioase, ingrediente de cea mai bună calitate, ambalaje ușor de deschis și de depozitat. Te provocăm să te simți acasă oriunde ai fi, cu produsele Alka. Fie că ți-e poftă de ceva dulce sau ceva sărat, gama noastră de produse ți-e întotdeauna la îndemână - Prăjitura Casei, Biscuiții Casei și Covrigeii Casei.


Amada

Strada Radu Cristian nr.3, Bucharest, Romania     Mediterranean Restaurant, Seafood Restaurant


Amada, a restaurant that brings in Bucharest the food and spirit of the mediterranean. By using technique and spices from around it's shores you will eat here Croatian, Italian, Greek, Lebanese, Morocan, Spanish, Turkish delicacies and products. We offer only the freshest fish and seafood available on the market, and we sell it by the kilo. Try to pair this superb food with the best local and imported wines and your day will be full of sunshine !


Arome

Luigi Cazzavillan 25, Bucharest, Romania     Vegetarian/Vegan Restaurant


Local flavours with a twist!


Bella Napoli Delivery

str. Brăilița, 50, zona Vitan, Bucharest, Romania     Pizza Place


Chef Cristian Milosan revolutioneaza bucataria italieneasca...chiar la tine acasa! Bella Napoli s-a nascut din dorinta noastra de a impartii cu voi..placerea de a manca! Livram la tine acasa mancare din intreaga lume! Pentru ca gustul conteaza, pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, pentru ca este nevoie doar sa gusti odata ca sa devii dependent de noi!


Beraria H

Kiseleff 32, Bucharest, Romania     Restaurant, Pub, Performance & Event Venue


Beraria H - The Biggest Beer Hall in Europe


Bistraw Verde Viu Bucureşti

Bd-ul Mircea Voda, nr.52, bloc M20bis, parter, sector 3., Bucharest, Romania     Vegetarian/Vegan Restaurant, Live & Raw Food Restaurant, Cafe


Bistraw Verde Viu – Bucuresti, mai mult decat gust! Sanatatea noastra este in mod direct legata de actiunile si activitatile noastre. Activitatea primara la care toti participam este aceea de a manca. Iar astfel cea mai consistenta activitate pe care o putem pune in practica pentru a atrage sanatatea este de a manca pentru sanatate. Ce inseamna Bistraw Verde Viu inseamna proaspat, curat, sanatos, frumos, gustos, facut cu grija si responsabilitate, facut din pasiune, facut cu dragoste si dedicatie. Bistraw Verde Viu inseamna dragoste de viata, inseamna bucurie, inseamna oameni feiriciti s...


Bistro Cafe L'office

Splaiul Unirii, Nr.49, Bucharest, Romania     Cafe, RestaurantBistro Voievodal

Bulevardul decebal nr 4, Bucharest, Romania     Romanian Restaurant


Este locul unde designul armonios, atmosfera calda si o paleta larga de gusturi se imbina perfect pentru un moment de calitate petrecut alaturi de cei dragi tie. Nascut din dorinta de bun gust si dragoste pentru bucataria nationala si internationala, in meniul locatiei magia gustului poate fi descoperita pretutindeni, fie ca vorbim despre o frageda pastrama de berbecut, preparata numai din muschiulet, Fetucinne proaspete cu fructe de mare sau un cocosel de munte la cuptor cu dulceata de ardei iute, bineinteles imbinate cu vinul potrivit.


Bistrot à VIN

Str Maria Rosetti nr 24, Bucharest, Romania     Bar, Tea Room, Arts & Entertainment

"Find your restaurant in one click"