Restaurant L'Histoire

Rating 4.6 (average of 167 opinions)

Boechout heeft er een nieuwe klassezaak bij. l’Histoire, gevestigd in de historische Hoeve Wolfsput aan de Lispersteenweg 69, is een karaktervol restaurant met zonnig terras, stemmige binnenkoer en stijlvolle feestzaal.

Restaurant L'Histoire


Yvan Janssens liep in 2008 voor het eerst in de kijker als chef van Matizze in het vtm-programma Mijn Restaurant. Toch is dat lang niet zijn enige wapenfeit: zo zwaaide hij eerder al de plak in gerenommeerde Antwerpse restaurants als La Riva, het Pomphuis, Grand Café Leroy en Velvet Lounge. In het Kontichse Condacum brak er een paar jaar geleden een nieuw hoofdstuk voor hem aan toen hij naast chef ook mede-eigenaar werd. Begin deze maand opende hij samen met compagnons Danny Maesen en Michiel Daeseleire zijn tweede restaurant l’Histoire.
l’Histoire is gevestigd in de voormalige Hoeve Wolfsput in de groene gordel tussen de historische steden Antwerpen en Lier. Het L-vormige pand uit 1885 beschikt over een groot terras , sfeervol restaurant, ruime feestzaal en tal van originele elementen zoals een gekasseide binnenkoer, arduinen accenten en Vlaamse pannendaken.
Zowel in het restaurant als op het terras wordt ruim plaats gereserveerd voor wie rustig wil tafelen. De feestzaal op de voormalige hooizolder beschikt over een aparte inkom via de charmante binnenkoer, die in de zomer mee ingepalmd kan worden als buitenruimte. Met zijn zichtbare dakbalken, grote kaarsluchters en originele houten vloer is deze zaal de perfecte locatie voor exclusieve feesten.
Het voortdurend streven naar kwaliteit en klantvriendelijkheid van de veeleisende zaakvoerders weerspiegelt zich in elk detail, van de warm huiselijke sfeer en de onberispelijke service, tot de wijnkaart met meer dan 200 flessen en het respect voor elk ingrediënt.
Kom snel kennismaken met l’Histoire, uw adres voor verfijnd tafelen en luxueus feesten in een authentiek kader te Boechout!

    Belgian Restaurant, European Restaurant

    Breakfast, Lunch

   
          Outdoor tables
          Reservations


   +32 3 455 92 63

   www.lhistoire.be

      Facebook page

      Lispersteenweg 69, Boechout, Belgium

   
Monday
11:00-00:00
Tuesday
11:00-00:00
Wednesday
Closed
Thursday
11:00-00:00
Friday
11:00-01:00
Saturday
11:00-01:00
Sunday
11:00-00:00


Leave a comment


Other in the area

't Kasteeltje

Boechout

l'Etoile

Boechout


"Find your restaurant in one click"