Restaurant Charoen Porn

Thai gourmet restaurant i hjertet af Nuuk Få en bid af Thailand – derhjemme eller i virksomheden

Restaurant Charoen Porn


Det gode og autentiske thailandske køkken, som i disse år høster kolossal succes overalt i verden, kombinerer det bedste fra mange orientalske køkkener, bl.a.:
· Den orientalske del af det szechuan-kinesiske køkken
· Det malaysiske køkkens tropiske smag
· De fyldige kokossaucer fra det sydlige Indien
· Det arabiske køkkens aromatiske krydderier

Thailænderne tilsætter derudover en mængde ferske ingredienser, såsom chili-frugt, koriander, forskellige basilikumer, citrosblade, hvidløg, citrongræs og meget mere.

Ordet »thai« betyder fri, og det thailandske køkken er aldrig fastlåst i sin indstilling. Derfor kan det med nogen ret siges, at fusionskøkkenet har været praktiseret i Thailand, længe før det blev et modefænomen blandt europæiske kokke.

Det er en udbredt misforståelse, at thai-mad altid er stærk mad – det er meget mere end det og rummer smagsvarianter – lige fra det milde og cremede til det stærke, og fra det sure til det søde.

Et typisk thai måltid består altid af flere retter, ofte 3-5 retter (helt op til 10-12). Retterne serveres samtidig, hvorefter hver enkelt forsyner sig med en portion jasmin ris på sin tallerken. Herefter spiser man lidt af den ene ret, lidt af den næste – måske flere af retterne samtidig – det bestemmer man helt selv! Men et godt råd er, ikke at overfylde sin tallerken og at placere risen midt på tallerken og så holde god afstand mellem de enkelte retter så væden fra to retter ikke løber sammen. Retterne er ofte meget forskellige, og det er synd for dine smagsløg, hvis det hele pludselig smager ens, og hvor mildere retter pludselig bliver til stærke oplevelser.

Næsten alle retter på vort store menukort tilbydes som Take Away, når det skal være anderledes, spændende og nyt – og rigtig godt! Deres bestilling tilberedes så tæt på det aftalte afhentningstidspunkt som muligt, og vi vil i den forbindelse bede dig have lidt tålmodighed, for selvom du måske skal vente et par minutter, så er det alene for at sikre, at din menu er så frisk og varm som muligt!

Alle vore retter tåler skånsom opvarmning eller varmholdelse, forhør gerne nærmere om, hvordan og med hvilken metode (ovn, komfur eller mikrobølgeovn) det bedste resultat for netop din menu opnås.

Til alle hovedretter medfølger ægte jasmin ris af egen import, og retter og menuer pakkes omhyggeligt i fødevaregodkendte emballager. Forvent noget godt – i hjemmet eller i virksomheden!

    Ristorante tailandese

    Coffee, Dinner, Drinks

   
          Home delivery
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Reservations
          Takeaway
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   +299325759

   www.charoenporn.gl

      Facebook page

      Aqqusinersuaq 5, Nuuk, Greenland

   
Monday
18:00-00:00
Tuesday
18:00-00:00
Wednesday
18:00-00:00
Thursday
18:00-00:00
Friday
18:00-00:00
Saturday
18:00-00:00
Sunday
18:00-00:00   
          


Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"