Fratelli

Rating 4.7 (average of 87 opinions)

Во недела кујната не работи
New dimension of hanging out, joined with amazing coffee, drinks, and tasty meals, recipes and stunning interior!

Единственоста, дизајнот и уникатниот концепт се трите елементи што го прават ова место различно од сите други локали во градот. Се базира на концепт кој е баланс помеѓу традиционалниот начин на подготовка на храна и модерните техники на светската гастрономија.

1. Мени
Дел од понудата на Fratelli е уникатна и е различна од секое друго постоечко мени. Кујнскиот тим посветено работи на подготовката на храната и во секој рецепт вметнува внимание и љубов. Најпрепознатливи се бургерите и тортиљите, како и црните чоколадни палачинки со црн крем и вишња и бел крем и малина. Ги има сите стандардни алкохолни и безалкохолни пијалоци и македонски сортни вина.

2. Програма
Покрај класичната кафе шема, Fratelli нуди и викенд забава со модерни домашни бендови. Интересна е и After Work забавата со посебно комбо мени по екстра поволни цени. Fratelli постојано ја надградува својата забавна програма со цел да ги задоволи вкусовите на сите ценети гости.

3. Ентериер
Клучни елементи на дизајнот се зеленило, дрво, метал и огледала кои совршено се надополнуваат на секој ѕид и му даваат специјална топлина на просторот.


4. Визија
Визијата на Fratelli e да стане познат и препознатлив бренд, нудејќи постојан квалитет. Посетителите да уживаат без разлика на мотивот на посетата во атмосфера која е истовремено опуштена и фамилијарна.

5. Цел
Да ги следат и да ги задоволат барањата и потребите на гостите преку постојано подобрување на квалитетот на услугата, константен квалитет и нови јадења. Да ги надминат очекувањата на нивните гости и да им овозможат незаборавни моменти.

    Cafe, Gastropub, Bar

    Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Suitable for groups
          Outdoor tables
          Reservations
          Takeaway
          Table service


   072605845

      Facebook page

      Boris Kidric bb, Tetovo, Macedonia

  Parking in the street

   
Monday
09:00-00:00
Tuesday
09:00-00:00
Wednesday
09:00-00:00
Thursday
09:00-00:00
Friday
09:00-01:00
Saturday
09:00-01:00
Sunday
10:00-00:00   
          


Leave a comment
"Find your restaurant in one click"