Cesarstugan

Rating 4.3 (average of 26 opinions)

Cesarstugans restaurang har plats för 240 gäster och håller i bröllop, högtidsdagar, konferenser, buffée och luncher. Utställningen bondens år samt teater.
Vid Falköping uppe på platåberget Mösseberg i naturskön omgivning och med utsikt över Hornborgasjön ligger vår välbesökta anläggning.

UTSTÄLLNINGEN ”BONDENS ÅR”
En populär del av gården är den unika och omtalade utställningen ”Bondens År” som bland annat skildrar livet på landsbygden i Sverige på 1930 och 40-talet och ett liv som är så otroligt annorlunda det liv man växer upp i idag. Allt är presenterat genom ca 50 väldigt verklighetstrogna vaxfigurer, antika fordon och redskap, torp uppförda inomhus och ett levande vattendrag. Ljussättning och ljud förhöjer upplevelsen ytterligare. ”Det är som att någon fryst tiden, lagt den i en flaska så att man kan få uppleva den” uttryckte en besökare.

RESTAURANGEN
Cesarstugan är en restaurang och festlokal byggd i gammaldags stil och har handmålade tapeter, bilder och detaljer på väggar och i tak. Cesarstugan rymmer 240 sittande gäster. Den har scen och ljudanläggning och en stor utomhusterrass.

TEATERN OCH FOAJÉN
I nära anslutning finns även vår teatersalong som rymmer över 200 gäster och foajén ”Årstidssalen” med väggarna prydda av årstidsmålningar av Per Nordin där vi kan servera gästerna i paus av föreställningar.

GÅRDSBAGERIET OCH GÅRDSCAFÉET
Vi har även ett stort gårdsbageri där vi bakar allt till vårt café och restaurang samt säljer till besökare. Vi har förutom alla goda sötsaker våra helt egna surdegsbröd. På caféet kan man sitta i mysig miljö framför brasan och äta sopplunch, mat och bärpajer, morotskaka m.m.

FEST/BRÖLLOP/KONFERENS
Hör gärna av er till oss om ni vill boka in fest, bröllop, konferens eller annat så kan vi skräddarsy ett erbjudande som fulländar er upplevelse hos oss.

TRANSPORT TILL OCH FRÅN
Vi ordnar även gärna med busstransporter till och från då vi har kontakt med flera bussbolag.

    Restaurant, Museum, Cafeteria

    Coffee, Dinner, Lunch

   
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Outdoor tables
          Reservations
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   +46-515-720431

   www.cesarstugan.se

      Facebook page

      Östra Tunhem Cesarstugan, Falköping, Sweden

  Internal parking

   
Monday
11:00-17:00
Tuesday
11:00-17:00
Wednesday
11:00-17:00
Thursday
11:00-17:00
Friday
11:00-17:00
Saturday
11:00-17:00
Sunday
11:00-17:00   
          


Leave a comment


Other in the area

Rasta

Falköping

McDonald's

Falköping

Viltmat.se

Falköping

Hyllningsfesten

Falköping


"Find your restaurant in one click"