Bubba's Water Grill

Rating 4.3 (average of 391 opinions)

Bubba's Captains Pub – 1118 Budapest, Budaörsi út 7. Bubba's Water Grill – 1035 Budapest, Bécsi út 65.
Mi, a Bubba’s lelkes kis csapata számos területről érkeztünk, van köztünk rendezvényszervező, egyetemről frissen szabadult közgazdász és az étkeztetésben már kipróbált szabadszellemű vállalkozó is..
A Bubba’s Water Grill fő célja, hogy a széles rétegek számára is elérhetővé tegye azokat az egészséges ételeket, amikről itthon gyakran úgy vélekednek az emberek, hogy nem megfizethetőek vagy egyáltalán nem is ismerik őket. Úgy gondoljuk, hogy az angolszász és mediterrán területeken hétköznapi ételnek számító halételek itthon is helyet találnak a mindennapok kínálataiban, és bár a tenger messzebb van, mégsem számítanak idegennek Magyarországon sem. Olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahol minőségi alapanyagokból készült, mindig frissen készült igazán jó tengeri fogásokat lehet enni, megfizethető áron. Hiszünk benne, hogy ezt így is lehet csinálni. Létezik egészséges street food, és ezt be is bizonyítjuk! Sok ember gondolja úgy, hogy a junk food és a street food egy és ugyanaz, pedig ez nem így van. Szerencsére egyre több hely van a városban, ahol minőségi street food kapható, így idővel sikerül majd megdöntenünk ezt a sztereotípiát.
A Bubba’s egy olyan jó hangulatú, fiatalos hely, ahova akkor is érdemes betérni, ha csak egy szendvics vagy egy kávé melletti beszélgetésre vágynak vendégeik.
Bubba ezt hozta el nekünk előszőr Budapesten a Déli pályaudvarhoz, később Horvátország Zágrábba és 2015 januárjában a Corvin sétányra
Hamarosan vidéken is találkozhatsz velünk!
Fő profilunk: minden, ami tengeri, isteni és egészséges. Szálkamentes halfilék és frissen sült egész halak, tintahal, polip, kagyló, és mindez nem csak olajban, hanem grillen, salátával, Burger különlegességek és az örök fish&chips. Nagyon várjuk már, hogy eláraszthassuk a várost mindenféle tengeri herkentyűvel.:)

    Fast Food Restaurant, Fish & Chips Restaurant

    Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Catering service
          Suitable for children
          Reservations
          Takeaway
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   +36 1 319 8751

      Budaörsi út 7., Budapest, Hungary

   
Monday
11:00-22:00
Tuesday
11:00-22:00
Wednesday
11:00-22:00
Thursday
11:00-22:00
Friday
11:00-23:00
Saturday
11:00-23:00
Sunday
11:00-22:00   
          


Leave a comment


Other in the area"Find your restaurant in one click"