Boerderijwinkel & IJstuin Ons Verlangen

Rating 4.8 (average of 12 opinions)

Boerderijwinkel & IJstuin Ons Verlangen biedt een breed biologisch assortiment aan van o.a. zuivel, groenten, fruit, rundvlees, lamsvlees en 12 smaken ijs.

Boerderijwinkel & IJstuin Ons Verlangen


Boerderijwinkel & IJstuin Ons Verlangen bevindt zich dit jaar voor het eerst gezamenlijk op de nieuwe locatie van Zorgboerderij Ons Verlangen, Broekergouw nr. 8 in Zunderdorp.
Het ligt op fietsafstand van Amsterdam en Volendam en is gelegen midden in de weilanden bij de prachtige streek Waterland en net buiten het pittoreske dorpje Zunderdorp (Gemeente Amsterdam).

Onze boerderijwinkel biedt een grote diversiteit aan biologische lokale en nationale producten zoals groenten, fruit, thee, sapjes, beleg en nog veel meer eerlijke producten. Tevens kunt u bij ons terecht voor vers biologisch rundvlees en lamsvlees.

Wij zijn heel trots dat we u kunnen mededelen dat vanaf 1 juni 2015 wij nu ook onze eigen zuivelproductie beheren op de zorgboerderij en deze producten in onze winkel verkopen zoals Ons Verlangen melk, karnemelk, yoghurt, kwark, roomboter en kazen. Wij leveren onze zuivel aan lokale restaurants en winkels. Mocht u interesse hebben als klant van onze zuivel, laat het ons weten per mail.

De IJstuin biedt 12 verschillende soorten biologisch ijs aan en is gemaakt met de melk van onze koeien. Naast ijs kunt u ook een kopje koffie of thee drinken en genieten van een heerlijk stukje taart of een tosti.

De kinderen kunnen kennis maken met geiten, schapen, varkens, paarden en konijnen. De koeien en kippen zijn meestal wat verder weg van de boerderij en op het erf lopen ook katten en een hond rond. Naast dierenplezier hebben we een glijbaan, zandbak en tractors waar de kinderen mee kunnen spelen.

Bent u geïnteresseerd om uw verjaardag bij ons te vieren, dan kan dat. Vraag naar de mogelijkheden zoals een kinderfeestje en/of barbecuefeestje. Alles is bespreekbaar.

Het erf van de zorgboerderij is op dit moment nog steeds in ontwikkeling en er wordt nog volop gebouwd en gesjouwd. Onze hulpboeren en wij streven er naar om deze unieke plek volledig tot zijn recht te laten komen en u een eerlijke boerse ervaring mee te geven waar u en uw kinderen nog lang over zullen praten.

De melktap kunt u blijven bezoeken op Broekergouw nr. 5. Voor informatie over paardrijlessen kunt u Debby mailen; debbyp_d@hotmail.com

U bent van harte welkom:
woensdag van 10.00-14.30
zaterdag van 10.00 - 16.30

Indien u vragen en/of informatie wilt over onze boerderijwinkel & ijstuin en de producten, dan kunt u mailen naar: winkel@zorgboerderijamsterdam.com

Tot ziens bij Ons Verlangen!


    Shopping & Retail, Grocery Store, Ice Cream Shop

    Coffee, Lunch

   
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Outdoor tables
          Reservations
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   06-23949017

      Broekergouw 8, Amsterdam, Netherlands

  Internal parking

   
Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
Closed
Thursday
Closed
Friday
Closed
Saturday
10:00-16:30
Sunday
Closed   
          


Leave a comment


Other in the area

Sababa

Amsterdam

Dine@u

Amsterdam

Meram Osdorp

Amsterdam


"Find your restaurant in one click"